E3 2018: Ezek futottak még a PC Gaming Shown

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A nagyobb bejelentéseket már külön kiemeltük, de maradt még néhány gyöngyszem a PC Gaming Showról, amire érdemes lesz odafigyelni. Rebootolják a Star Controlt, új tartalmakkal bővül a Hunt: Showdown és itt az Ooblets triailer is.

Itt a Genesis Alpha One előzetese

A shooter/bázisépítős roguelike-hibrid is letette a névjegyét az E3-on. Az anyag még idén befut PS4-re és Xbox One-ra is.

Hunt: Showdown - jön egy új íjpuska és egy nyálkás szörny

A lopakodást erőltető játékosok bizonyára örülni fognak a Hunt: Showdown új fegyverének, az íjpuskának - ennek egyébként lesz egy egykezes változata is. Kapunk dobókéseket is, szintén a csendes gyilkoláshoz, a ragadós bombákról már nem is beszélve. Ahogy azt a neve is mutatja, a Water Devil egy olyan szörny lesz, aki a vízben érzi jól magát, ha nem figyelsz az ingoványban, gyorsan megjárhatod.

Tovább bővül a Killing Floor 2

A Tripwire csapata már visszatérő vendég a PGS-nél. Ma két új térkép érkezik a kooperatív zombis lövöldébe a Summer Sideshow event keretében. Kapunk egy új karaktert Mr. Foster személyében, és a presztízsrendszer is bekerül a kalapba.

Noir kalandjáték lesz a Night Call

Egy párizsi taxisofőrt irányítunk ebben a humorban bővelkedő kalandjátékban, ám hamarosan egy gyilkossági ügybe csöppenünk, lévén az egyik utasunk is áldozat lesz, akit mi láttunk utoljára. Ha meghallgatjuk utastársainkat, összerakhatjuk a puzzle-t.

Ooblets - tánccal harcolnak a lényecskéink

A tavalyi rendezvényen bemutatkozott Ooblets nem csak egy Pokémon-klón, főhősünkkel mindennapos ügyeket is el kell végeznünk a házunk körül. Persze az igazi fűszert a gyűjthető lények adják, akik táncmozdulatokkal csapnak össze egymással. A Double Fine kiadásában készülő anyag 2018 végén várható.

Így néz ki most a Star Control: Origins

A Stardock csapata nem kapkodta el a Star Control feltámasztását. A rebootot még 2013-ban jelentették be, három évvel később jött az első filmes trailer, ma pedig a gameplay előzetesnek örülhetünk. Amúgy egy nyitott univerzumú ARPG-ről van szó, ahol Naprendszert szabadon felfedezhetjük - rajtunk áll, hogyan. Végre dátum is van: a Star Control: Origins szeptember 20-án landol a Steamen és a GOG-on.

Három perc a Two Point Hospitallal

Expós előzetest kapott a Theme Hospital szellemi örököse, amelyben egy kórház működtetésével és a betegek gyógyításával foglalkozhatunk. Humorból sincs hiány: az egyik páciensnek például beszorult a feje a testébe, mintha csak egy teknős lenne. A Two Point Hospitalt az év vége felé várjuk PC-re.

Sztori DLC-vel bővül a Warframe

A rajongók már hónapok óta várnak a Warfarme The Sacrifice címen futó kiegészítőjére, amely a történetet viszi tovább. Dátum még mindig nincs, de a Digital Extremes házi rendezvényén, a Tennocon 2018-on erről is lehull a lepel. Addig érjétek be az új előzetessel!

1.
1.
kastorhun
Nem valami erős a felhozatal.
Egyébként tetszik a Star Control: Origins, a Sable, a Two Point Hospital, és a bravery network online.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...