E3 2018: Maneater - ilyen a cápák élete

  • Írta: szlav
  • 2018. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Sok-sok elborult indie címet láthattunk idén is a PC Gaming Show keretei közt. Nem különb a Maneater sem, ahol egy vérszomjas cápát irányítva terrorizálhatjuk a vakációzókat.

A Tripwire Interactive sosem félt a legbuggyantabb indie címek kiadásától. A Blindside Interactive független csapatával társulva tehát egy újabb olyan játékkal hozakodtak elő, ami láttán simán feltehetjük a kérdést: szükségünk van erre?

A Maneater gyakorlatilag egy cápaszimulátor. De félreértés ne essék, nem egy egyszerű cápát fogunk itt irányítani - ennek a bestiának kifejezetten a turistákra fáj a foga. Minél több ártatlan nyaralót falunk fel, annál nagyobbak, erősebbek leszünk, hiszen minden lakmározás után tovább fejlődhetünk majd. A játék kivitelezés szempontjából egyébként nem tűnik rossznak, úgyhogy meg van rá az esély, hogy a végén egy egész jópofa új cím kerekedik belőle.

2.
2.
GAMEROD
Ps2-es korszakban is volt a JAWS, tehát nem újkeletű a dolog, de annál szórakoztatóbb. Ha nem lesz nagyobb hibája akkor jó kis feszültséglevezető játék lehet.
1.
1.
Machiavelli
Van ez a játék telefonra, na de már szerintem oda is kár volt ki adni. Maximum unalom űzőnek jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...