E3 2018: Sable - mesés utazás a sivatagban

  • Írta: szlav
  • 2018. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A független Shedworks stúdió egy igazán egyedi, szemkápráztató kalandjátékkal mutatkozott be. A Sable egy idegen bolygó dűnéi közé visz, melynek felfedezése pont olyan fontos szerepet játszik majd, mint önmagunk megismerése.

A Shedworks és a Raw Fury egy igazán különleges indie kalandjátékot mutattak be a PC Gaming Show színpadán. A Sable alapvetően a felnövésről szól, melyet egy szemkápráztató, nyílt sivatag felfedezése kísér körítésként. 

A Sable-lel egy ismeretlen, idegen bolygó felfedezése lesz a célunk. A planéta, s annak egykori lakosai gazdag történelmet hagytak maguk után. Ennek feltérképezése mellett a játék során azonban önmagunkat is jobban megismerhetjük.

Mindenképp érdemes kiemelni a Sable látványvilágát. Ha a messzi elnyúló dűnék után nektek is a Journey jutott eszetekbe, akkor nem vagytok egyedül. Az előzetes soundtrackje is megér egy misét. A dalt a Japanese Breakfast indie projekt szolgáltatta a "Glide" című vadiúj dallal.

2.
2.
markoci555
minimálisan hasonlít egy általam követett festőre, nagyon imádom a képeit, és így ez is bejön, ah megszokja a szemem
1.
1.
mamgu
Végre valami, amióta ráleltem nyáladzok rá, asse érdekel milyen a játékmenet MŐBIUSZ grafikái életre kelnek egy játékban...kész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...