E3 2018: Hét PlayLink-játék érkezik idén

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Második évébe lépett a Sony PlayLink-szolgáltatása, és az év második felében sem kell nélkülöznünk a mobillal irányítható partijátékokat. Az E3 apropóján hét új címet jelentett be a vállalat. Jön az UNO, a Chimparty és az új Knowledge is Power.

Ha PS4-tulajként házibulit tartasz, és remek játékokkal szórakoztatnád el a laikus vendégsereget, akkor az új PlayLink-játékok közül érdemes lesz mazsoláznod. Hasonlóan az előző címekhez, itt sem kell kontroller az élvezethez, elég a telefonokat párosítani a konzolhoz, máris indulhat a móka!

A Just Deal With It öt klasszikus kártyajátékot kínál: a pókert, a blackjacket, a crazy eightset, a römit és a heartsot. Nemcsak a szobában lévő barátainkkal zsugázhatunk, hanem online ellenfelek ellen is.

A Frantics készítőinek új játéka lesz a Chimparty, melyben akár négy játékos veselkedhet neki a 18 minijáték egyikének. A humoros stílus és a precíz irányítás itt sem lehetetlen, főhőseink egytől-egyig ütődött csimpánzok.

A WordHunters egy igazi szójáték, amelyben a családtagok és a barátok ellen megy a harc. A világ minden táját beutazzuk az anyagban, a metagame állítólag hetekig lekötheti a műfaj szerelmeseit.

Az UNO-t nem kell bemutatni a kártyajátékok kedvelőinek, a nagy klasszikus végre a PS4 kínálatát is erősíteni fogja. A klasszikus mód mellett kicsit megváltoztathatjuk a szabályokat a House Rules módban.

A Melbits World egy kooperatív puzzle-platformer, amelyben a ritmus és a koordináció a siker kulcsa. Összegyűjtheted és irányíthatod a digitális lényeket egy sor ördögi pályán keresztül. Akadályok és csapdák várnak ránk, miközben összegyűjtjük a fontos magokat.

A Ticket to Ride egy egyszerű és elegáns kártyajáték, melyben vonatokat ábrázoló lapokat kell összeszednie a társaságnak, majd azokat felhasználva végigroboghatunk a térkép sínpályáján. További pontokat kapunk, ha különböző feladatok teljesítésével feltöltjük a Destination Ticketeket. Ez utóbbiakkal távoli városokat köthetünk össze.

A Knowledge is Power Decades a már bizonyított kvízjáték folytatása. Még több kérdés és kihívás vár rád, visszatér a taktikai Power Play. Itt is borsot törhetünk az ellenfél orra alá, hiszen nem mindig a legokosabb nyer. A cél az, hogy elérd a tudás piramisának csúcsát.

A korábbi tapasztalatokból kiindulva vagy rá esély, hogy az itt felsorolt játékok is magyar szinkront vagy feliratot kapnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...