E3 2018: Rage 2 - egyjátékos móka, 60fps-sel

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 12.
  • Hír
Link másolása
Magnus Nedfors, az Avalanche Studios dizájnere az Eurogamernek elárulta, a Rage 2 egy nyitott világú belső nézetes shooter lesz, óriási szabadsággal, kampány-orientáltsággal és PC-n, valamint az új konzolokon 60fps-sel.

A Rage második felvonásának bemutatkozása ugyan nem ért váratlanul minket, hiszen a kanadai Walmart idő előtt elkotyogta, hogy készül az id Software játékának folytatása. A hivatalos bejelentés után azonban sokakban ellentetszést váltott ki a játék laza, őrült stílusa, amivel a készítők homlokegyenest más irányba tolták el a potmétert a fejlesztéskor.

A Rage 2 ugyanis a világát leszámítva nem sokban emlékeztet majd az eredeti szerepjátékos egyvelegre. Helyette a Just Cause-sorozat szabadsága, a Borderlands őrültsége és az új DOOM pergős akciója jár keringőt a játékban, és úgy néz ki, ezt az élményt szeretné csúcsra járatni az id Software és az Avalanche Studios is.

Magnus Nedfors, a svéd stúdió dizájnere az Eurogamernek adott interjúban el is árulta, hogy abszolút az egyjátékos módra koncentrál majd a folytatás, és bár hatalmas nyílt tér áll majd rendelkezésünkre, ahol bármit megtehetünk, azért a történet ad egyfajta kötöttséget. A játék PC-n, PlayStation 4 Prón és Xbox One X-en ráadásul stabil 60fps-sel fog majd futni.

A második rész csak jövőre jelenik meg.

1.
1.
_Tappancs_
Olyan mintha a Mad Max 2 lenne... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...