Kétmilliárd dollár bevételt hozott az új Avengers

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Megszakítjuk E3-as adásunkat egy mozis hír kedvéért, az Avengers: Infinity War ugyanis a minap átlépte a kétmilliárd dolláros jegyárbevételt. Elit csapatba küzdötte be ezzel magát a film.

Aki követi a mozis toplistákat, bizonyára tudta, hogy a kétmilliárd dolláros jegyárbevétel felé közelített az Avengers: Infinity War, a jó hír pedig az, hogy a minap megtörtént az áttörés: a film eddig 2,002 milliárd dollárt hozott a Disney-nek. Ez óriási dolog, csak három másik film volt képes átlépni ezt a határt.

A bevételeket összesítő világranglistán az új Avengers a negyedik helyen áll jelenleg. Az első az Avatar (2,788 milliárd dollárral), a második a Titanic (2,187 milliárd dollár), míg a harmadik a Star Wars: The Force Awakens (2,068 milliárd dollár) - vagyis mondhatjuk, hogy egy elit csapat ez, amit egyelőre James Cameron és a Disney erősít.

A Marvel-filmek egyébként rutinból hozzák az egymilliárd dollár körüli bevételeket, így inkább az a kérdés, hogy meddig tudnak menetelni a toplista élbolyában. Idén a Black Panther erősen nyitotta az évet, az 1,345 milliárd dollárjával minden más szuperhőst leelőz házon belül, rajta kívül csak a másik két Avengers-film fért el a legjobb tíz között.

Már csak az a kérdés: vajon az Avengers: Infinity War utoléri a Star Warst?

1.
1.
kopic
Siman megerdemli. Toronymagasan az eddigi legjobb szuperhosfilm, minden van benne: humor, komolysag, drama.
Moziban 2x neztem meg, annyira uberkiraly lett. Szerintem a Titanicot is megfogja elozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...