E3 2018: Újra hallatott magáról a GreedFall

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 13.
  • Videó
Link másolása
A mai napon a Focus Home Interactive két játéka kapott már új előzetest, de szerencsére a tavaly év elején bejelentett, azóta viszont jól eldugott GreedFall is csatlakozott a sorhoz. A hajtás után új kedvcsinálót nézhettek meg.

A GreedFall egy 17. században játszódó akció-szerepjáték lesz, a fejlesztést pedig a Technomancert is készítő Spiders csapata végzi. A játék univerzumában teljesen természetes és ismert a mágia és a természetfeletti dolgok létezése.

A történet szerint kolonizálók egy új hulláma Európa betegségekkel fertőzött vidékei elől menekülve az új élet reményében járja a kontinenst. Ekkor fedezik fel az Új Világot, amivel csak az az egyetlen probléma, hogy bennszülött törzsek lakják, így csakis egy invázió keretein belül lehetne gyarmatosítani és új életet kezdeni.

Mi egy kincsvadász zsoldost alakítunk majd, aki a kolonizálókkal érkezik a szigetre, ahol aztán rengeteg rémség vár majd ránk. Ahhoz, hogy ezeken túllendüljünk, a már említett mágia és természetfeletti erő lesz segítségünkre.

A GreedFall 2019 folyamán lát napvilágot PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

2.
2.
chinesequality
Végre újabb kedvcsináló! Kíváncsian várom mi sül ki belőle.
1.
1.
kastorhun
Még mindig piszkosul tetszik, és ez volt számomra az E3-om egyik legvártabb címe,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...