E3 2018: Black Ops 4 - változik a DLC-stratégia

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 14.
  • Hír
Link másolása
Az Activision és a Treyarch a Call of Duty: Black Ops 4 hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a kampány elhagyása mellett a jövőbeli DLC-stratégia is változni fog. Most már csak szezonbérlet lesz, külön semmit sem tudunk megvenni.

Az Activision tegnap frissítette a Call of Duty: Black Ops 4 hivatalos FAQ-ját, amiből kiderült, hogy teljesen megváltozik a játékhoz később érkező DLC-kkel kapcsolatos stratégia. A korábbi rendszer, miszerint a szezonbérlet mellett akár külön is beszerezhettük az egyes csomagokat, teljesen eltűnik, helyette csakis a Season Passt vásárolhatjuk meg, és azt is csak bizonyos megkötésekkel. A kiadó ezzel a "mindent vagy semmit" sales stratégiával viszont eléggé ingoványos talajra léphet, még akkor is, ha egyébként korábban a szezonbérletek mindig olcsóbbak voltak, mintha annak tartalmát külön vásároltuk volna meg.

A Black Ops Pass tehát mindent egyben kínál, vagyis, ha rendelkezünk vele, megkapjuk a később érkező négy bónusz zombiküldetést, a 12 különböző multiplayer térképet, illetve a 4 exkluzív Blackout-karaktert.

Az egész szépséghibája, hogy a szezonbérletet csak a Black Ops 4 három különböző speciális kiadásával kaphatjuk meg. Vagyis meg kell vennünk a 99 dolláros digitális Deluxe Edition, esetleg a 119,99 dolláros Pro Edition, esetleg a 129,99 dolláros Digital Deluxe Enhanced Edition valamelyikét. A kiadó később módosította a FAQ-t, így állításuk szerint "valamikor" majd külön is megvehető lesz a Black Ops Pass, de arról még mindig nincs szó, hogy ha megvesszük a sima kiadást, akkor később lehetőségünk lesz-e upgrade-elni egy olyan kiadásra, aminek része a szezonbérlet.

A játék október 12-én érkezik PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

19.
19.
Adritt7
Nem erről volt szó!!! Akkor most mi is van, miért is adjak 20ezer helyet 30+ ezret???
Valaki már csak tudja!! Kedves ACTIVISION!!!
17.
17.
RangerFox
#5: 1:1-ben én is így voltam vele.
13.
13.
shatterhand
Azert tulzasba se kell esni. A dlc pakk eladasarol van szo mindossze. Az meg az mw remastert fogja kovetni: kezdetben tagadjak az onallo megvasarlast. Akciokban dlck ugyanugy lesznek majd kulon, csak most tagadjak. Penzehes? Az? Mint a tobbi? Persze!! Bukik vmit akkor ugy reagal hogy visszajojjon a penze. Amugy eddig is jott huszmilliokisbizbasz tartalom pluszba ingyen. Csak a palyak voltak fizetosek.
Reakciok utan finomitanak, modositanak. Az mondjuk keves,hogy igy szar meg ugy szar mert ez mindig volt/van. Ettol fuggetlen sokan jatszak. Xmillio elmegy,jon helyette y millio. Az eladasoktol,visszamondasoktol fugg a cod sorsa es nem a verpistizestol.
12.
12.
markoci555
jöttem megnézni, amit már eddig is tudtam, meg ócsárolni, de már megtették helyettem páran :D
9.
9.
xSHx
Sztem tuti, h a r6 sige sémát akarják copyzni. Ezért sem lesz story.
8.
8.
Slik
sajnos ez a szeria meg soha nem bukott akkorat, hogy tenyleg nagy valtozasokat kellett volna behozniuk
en 6. resz ota utalom az osszeset, pedig regen az n1 fps volt
7.
7.
shatterhand
Ja mar vagom. Mondjuk akkor se veszek egybe SP-t. Eddig se. Volt amelyik tetszett es volt amelyik nem. Raerek eldonteni evkozbe is,hogy kell-e a plusz upgrade vagy nem.
6.
6.
Semmi különbség nincs most se amúgy, csak egyszerre kell kipengetni. MW2-nél úgy volt, hogy megvettük az alap játékot, nyomtuk, majd jött a Stimulus package, 15 dolcsiért letöltöttük, utána Resurgence package, szintén 15 dolcsi. Az összesen 30 volt pluszban, annyi hogy nem egyszerre. De itt is kb annyi, 60 dollár + 40, de nagyjából annak megfelelő plusz pálya, stb jön. Még több is, mert ott tényleg csak map pack volt, itt meg pontok is járnak hozzá, stb, de szerintem tartalomba ugyanaz. Én így tudom előre, hogy úgyis fogom nyomni, ezért megveszem egyben, aztán jön minden sorban. Ha úgy érezném hogy á, csak kicsit játszok vele, akkor vagy nem veszem meg, vagy elég az alap aztán utána uninstall :-D
5.
5.
Krekk
#1: Nekem is így rémlett, mintha 1-2 hete még azt olvastam volna, hogy a BF2-höz hasonlóan itt se lesznek fizetős kiegészítők, csak kozmetikai elemekre lehet költeni. Emiatt még szimpatikusabb lett az egész BO4 anno.
4.
4.
shatterhand
Nem ez alapjan dontok. Megnezem hany palya van alapbol. Ha keves kihagyom. Ha annyi mint eddig megveszem az alapot. De elore season passt lutrira tuti nem.
Haborogni is felesleges. A piac eldonti jo vagy nem. Ha visszaesik az eladas egybol jonnek olcsositva a dlck mint eddig.
Mw remaster ugyanigy volt. Azert nem mondjak el mi varhato,hatha no a season passos eladas.
1.
1.
RangerFox
Amúgy nem úgy volt, hogy ezeket ingyen fogják adni? xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...