E3 2018: A jövő évre csúszik a switches Yoshi

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 14.
  • Csúszás
Link másolása
Sok rajongó fejezte ki csalódottságát, amikor a Nintendo E3-as műsorából kimaradt a Metroid Prime 4, a következő Pokémon RPG és a Switchre érkező Yoshi. A Polygon rákérdezett Reggie Fils-Aime-nél, hogy mi ennek az oka.

Ebben az évben számos bemutatónak örülhettek a Nintendo-rajongók, a Super Smash Bros. Ultimate-ről szinte mindent megtudtunk, ahogy a Pokémon: Let’s Go, Pikachuról és a Let’s Go, Eevee-ről is. Ám a Metroid Prime 4 és a következő Pokémon RPG is távol maradt. A konzolgyártó amerikai részlegének vezetőjét, Reggie Fils-Aime-t a Polygon munkatársa faggatta az okokról.

"Úgy véljük, a rajongókat nem igazán hozná lázba, ha újra teaselnénk ezeket a játékokat. Ezért inkább azokra a címekre fókuszálunk, melyek a következő hat-kilenc hónapban jelennek meg" - fogalmazott Fils-Aime.

Szóval azért maradtak ki a régóta várt játékok, mert a megjelenésük egyszerűen túl messze van ahhoz, hogy érdemi információkat lehessen megosztani rólunk. A Nintendo Direct műsorában tehát csak olyan címek kaptak helyet, amelyek nagy eséllyel még idén boltokba kerülnek.

Ez alapján pedig kikövetkeztethető, hogy az új Metroid és a Pokémon RPG jövő márciusig biztosan nem jelenik meg. A szakember megnyugtatott mindenkit: a játékok továbbra is fejlesztés alatt vannak.

A Switchre érkező új Yoshi-játék már más tészta. A végleges címmel még nem rendelkező platformernek még idén meg kellett volna jelennie, de a Nintendo 2019-re csúsztatta a premiert, ezért sem volt helye a 2018-as bemutatóban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...