E3 2018: Jupiter & Mars - delfinek a világért

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 14.
  • Videó
Link másolása
A tavalyi PSX-en bemutatkozott Jupiter & Mars megkapta a saját expós trailerét. A játékban két delfint irányítunk az óceán mélyén, és a feladatunk az, hogy eltöröljük az emberi ipar káros hatásait a vizekből. Az anyag PS4-re és PS VR-ra készül.

A decemberi PlayStation Experience-en hullt le a lepel a Tigerton játékáról, amelyben két delfint - Jupitert és Marsot - irányítjuk a tengerszint alatt. Ha a magyar fejlesztésű Ecco the Dolphin jut eszedbe róla, akkor megértünk, egyfajta szellemi örökösnek tekinthető a PS4-re és PlayStation VR-ra érkező cím.

A történet szerint a jövőben az emberiség már teljesen eltűnt a világról, de az ipar örökségének káros nyomai még mindig megtalálhatóak a tenger mélyén. Az Ősök útmutatásait követve a delfinpár feladata az, hogy öt különböző környezetben szembeszálljon az emberek káros hagyatékával.

A látványos vízalatti világ tényleg meditatív élményt nyújt - kellemes a szemnek és a fülnek egyaránt. Itt nincs harc, a cél a szórakoztatás és a kreatív problémamegoldás.

Dátumunk még nincs.

2.
2.
GAMEROD
#1: A fejlesztők szomorúak, mert akartak egy mai színvonalú folytatást a játéknak, de indokolatlanul csúfosan megbukott a Kickstarteren. Így beletörődtek hogy a Z generációnak nincs igénye rá.
1.
1.
azureknight0715
Ha már szóba jött a Ecco the Dolphin. Mi lett a fejlesztőkkel? Ha jól tudom a játék sikeres volt legalábbis igen jó pontozása volt, csak úgy repkedtek a 9 pontos, aszem még meg is van róla a 576-os újság amiben a tesztje van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...