Többjátékos címen dolgozik a Binding of Isaac atyja

  • Írta: szlav
  • 2018. június 15.
  • Teaser
Link másolása
A The Binding of Isaacért felelős Edmund McMillen hamarosan bejelenti a következő nagy dobását. Az új, szupertitkos projektről a jövő héten rántja majd le a leplet, de azt már most tudjuk, hogy ezúttal egy multis címről lesz szó.

A hihetetlenül bizarr, de mégis egész egyszerűen fantasztikus The Binding of Isaac sokak szívébe belopta magát az évek során. A játék atyja pedig nem csupán vakációzással tölti a nyarat. Előző hónapban dobta ki az Afterbirth+ ingyenes frissítését, nemrég pedig publikálta a The Legend of Bum-bo előzetesét is. Úgy tűnik azonban, hogy mindezek mellett tartogat még valami mást is a híres indie fejlesztő.

McMillen Twitteren ejtett pár szót a következő, eddig be nem jelentett játékáról, ami a tervek szerint egy több játékossal operáló, ismerős, de mégis teljesen új cím lesz. Természetes, hogy a rajongók egyből elárasztották a fejlesztőt kérdésekkel, melyek némelyikére félig-meddig viccelődve, de válaszolt.

Az új játék nem kötődik majd a The Binding of Isaachez, a The Legend of Bum-bóhoz, vagy akár a Super Meat Boyhoz - a korábbiaktól teljesen független történetet kapunk majd. Válaszaiból az is kiderült, hogy a titokzatos játék az egyik korai projektjéhez fűződik majd, s ha lehet hinni a gyakran mókázó fejlesztőnek, akkor az új cím egy körökre osztott, lokálmultis játék lehet, ahol a playerek egymás ellen harcolnak majd. 

Ez így egyelőre persze még nem sokat árul el, sok mindent el tudnánk képzelni hasonló leírással. Mindenesetre epekedve várjuk a jövő heti bejelentést, s amint többet megtudunk a témával kapcsolatban, egyből értesítünk majd benneteket is!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...