Boltokban a Wreckfest, indulhat a roncsderbi

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 15.
  • Videó
Link másolása
Szűk öt évvel az Early Access-premier után végre megérkezett a Bugbear vadiúj autós zúzdája, a Wreckfest. A srácok szép kényelmes tempóban formázták olyanná a programot, amitől mind a tíz ujjukat megnyalják a rajongók.

A Wreckfestben sárdagasztó nyolchengeres gépszörnyek esnek egymásnak. Nem az a lényeg, hogy elsőként szakítsuk át a célvonalat, hanem az, hogy módszeresen rommá zúzzuk az ellenfelek verdáit.

Ha már a korai hozzáférés óta tiéd a játék, akkor négy exkluzív járgányt kapsz a végleges változatban, köztük a Harvestert és a  Double-deckert. Ezenkívül még több testreszabási elem és festés üti a markodat, nem beszélve a karriermód jutalmairól. Az i-re a pontot a Countryside Derby Arena térkép teszi fel.

A Wreckfest már elérhető a Steamen, a PS4-es és Xbox One-os változat november 20-án érkezik.

21.
21.
FrankBlack
#20: *a hp veszteség növekszik (nem csökken)
20.
20.
FrankBlack
#18: Most nincs előttem a játék, de én úgy érzem, hogy „realistic” módban a HP veszteség is sokkal jelentősebben csökken, mint normal-on. Pont ez tetszik benne. És az, hogy akármennyire is töröm össze nem lesz irányíthatatlan. Nem csinálja azt, mint sok más játék abban a módban, amikor nem csak visual damage van, hogy egy ütközés után elkezd durván oldalra húzni az autó, vagy egyéb okokból irányíthatatlanná válik, és fel kell adnom. A kerék sem szakadt még ki nekem a helyéről, nem durrant ki a gumi, stb. Tehát végig irányítható marad, akkor is amikor már csak 1% hp van. Ez ugyan nem realisztikus, de cserébe élvezhető marad a játék, irányítható az autó. Szerintem pont elég nehezítés az, hogy tönkremehetnek dolgok, és sokkal jobban sérül, gyorsabban megy le a hp.

Az upgrade is nagyon jó. Ha erősítést veszek a kasznihoz az plusz súly, romlik tőle a teljesítmény, tehát ha nem kompenzálom ezt a teljesítmény oldalon, akkor akár le is csúszhat az autó egy alatta lévő kategóriába. De fordítva is igaz. Egy C kategóriás autót fel lehet tuningolni A-ra is.
18.
18.
Cooper911
#8: A Realistic törés csak annyi,hogy tönkremehet a hűtő, elfolyhat az olaj, elszállhat a fék stb. Maga a törés látványa és a HP veszteség nem változik. Az upgradenél vegyél erősitést a kasznihoz akkor jobban birja a strapát.
13.
13.
FrankBlack
#12: A Flatout cim jogai is átkerültek máshoz ezért nem azon a néven fut
12.
12.
pjoco
de mi a bánatos f*sznak nem tartották meg a Flatout cimet? Imádtam a második részig meg az Ultimate Carnage is jó volt. A 3. rész meg átkerült máshoz és egy foshalom lett.
8.
8.
dvs00
#6: Nah igen furcsa, hogy egyrészt a realistic vs Normal törés beállításon semmi különbséget nem érzékelek, van hogy másfél kört se bírok ki és szétbasznak. De tényleg ahogy írták lent is teljesen flatout 1 hangulat. Van sok törmelék, de sajnos apró bugok is, pl az óriásplakát mindkét tartólábát ki döntöttem, a plakát meg a levegőben maradt, továbbá nem tetszik a belső nézet nagyon elnagyolt még a fazon keze sem látszik. Nyilván érkeznek a javítások majd. Örömmel tölt el, higy végre kijott egy tematikus autós game, ahol végre normális törésmodell van, mert ez sajnos az utóbbi években minden létező játékból kispórolták, lebutították teljesen vagy szartak rá de inkább a három egyszerre..
6.
6.
Flash Gaming
Szerint elképesztő hangulata van, simulator mode-ban úgy törnek a verdák, meg röpködnek az alkatrészek, hogy öröm nézni! Nagyon flash, én ajánlom mindenkinek! Főleg online! :D
5.
5.
FrankBlack
Köszi az infót. Tegnap este meglestem pár friss gameplay videót erről az 1.0-ról. Megtetszett, megvettem, és nem bántam meg.

Valamikor pár éve kipróbáltam a demóját, de számomra az akkor eléggé borzasztó állapotban volt. Már le is mondtam róla időközben. Erre most jött ez az 1.0, ami viszont szvsz teljesen korrekt lett. Leginkább a Flatout 1-re hasonlit. Az autók, a pályák, az irányitás, a fizika, törés, az AI mind nagyon bejön nekem. Régóta nem élveztem már zárt pályás autóverseny játékot ennyire, mint ezt. Mert a többi vagy túlságosan is árkádos, vagy nagyon szim. Ezt pedig most nagyon eltalálták. Nálam legalábbis betalált :D Olyan érzés, mint anno, amikor a flatout 1-et toltam :)
4.
4.
GAMEROD
Nem rossz, de kicsit lomhák a kocsik. Lehet azért, mert az elején még lassú járgányok vannak.
3.
3.
Őrnagy
#1: Mi a probléma vele?
2.
2.
Őrnagy
Én mondjuk minden autóversenyt roncsderbiként játszom :D
Mentségemre mondom, hogy online sosem versenyzek.
1.
1.
fubenalvo
Elsok kozott vettem meg anno. Megbantam. A vegleges format megnezem meg egyszer valamikor ha mar kifizettem, de ebbol sosem lesz komolyabb moka :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...