E3 2018: Több PS4-exkluzív játék is készül

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 15.
  • Hír
Link másolása
Az idei E3 Sony-konferenciája hagyhatott némi hiányérzetet a rajongókban, de Shuhei Yoshida egy interjúban elárulta, bőven van még a tarsolyukban olyan játék, ami kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni.

A rajongók hajlamosak elfelejteni, hogy az E3 mellett a Sony idén még jó eséllyel ott lesz a Paris Game Weeken, illetve az év végén ismét megtartják a PlayStation Experience-et. Mindkét esemény olyan, ahol számíthatunk majd különböző PS4-bejelentésekre, így nem csoda, hogy a Sony nem az E3-on lőtte el összes puskaporát.

Erre utal Shuhei Yoshida, a SIE Worldwide Studios elnökének kijelentése is, a Sony vezére ugyanis elmondta, hogy több olyan játék is fejlesztés alatt áll, ami kizárólag PlayStation 4-re készül, így hiába pletykálják egy ideje, hogy közeledik a generációváltás, valójában rengeteg játék érkezik még erre a kurrens konzolokra.

17.
17.
frankdelgado
#16: Màr annyira megteltél a hülyeséggel, h azt sem tudod miket írsz. Konzolgeneràciót nem lehet megnyerni, edetleg konzolhàborút v versenyt. A generàció max uralhatja a bàlvànyod. Az meg h személyes sikerként könyveled el ezt, az meg màr beteges.
16.
16.
kamgecam
ENNYI! Így kell fölényessen megnyerni egy konzolgenerációt. Ami a legszebb az egészben már a megjelenés ps4, xboxone, első évében sejtettem ezt a két cég üzletpolitikájából következtetve. Na jó a nagyképű vállveregetés sok volt Kam. :D
15.
15.
xSHx
Semmi esély rá, de jó eljátszani a gondolattal. Szívesen hallanám mint bejelentés, h a Sony megveszi a Dead Space jogait és csinál egy fasza kis story orientált új részt vagy remake et. Hamár az EA nem akar vele semmit sem kezdeni.
12.
12.
GAMEROD
Ha normális exkluzívok lesznek akkor jöhetnek, mint pl. a Heavy Rain vagy a Beyond. A láttunk már ilyet, csak más címmel kategória nem érdekel.
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Mindkettőről csak annyit tudni sajna, hogy 2018, de simán benne van, hogy csúsztatják. :/
10.
10.
Darksiders84
#8: És tényleg volt róla szó teljesen elfelejtettem fene a pofájukat. A megjelenése létezik hogy augusztus vagy rosszul emlékszem vagy még nem volt dátum?
9.
9.
kexiaxel
Sonyban nem fogunk csalódni ;)
8.
8.
PaprikaJancsi
#4: Mondták hogy nem lesznek kint mert Vb-t nézik.
6.
6.
KRAT0S
#4: A Darksiders 3-at én is hiányolom.
5.
5.
Slik
igy is vagy 15 jatekot kell megvennem, hogy beerjem a lemaradasom... nehez lesz ilyen kijelentesek mellett
4.
4.
Darksiders84
Nagyon jó lesz mire költeni szinte egyfolytába a pénzt.
Viszont ami engem érdekelne kimaradt a Darksiders 3 és a Biomutant vagy várható még esetleg? Főleg a D3 érdekes mivel elvileg idei megjelenés de ha nem mutógatják akkor sajna csúszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...