E3 2018: Jöhet még egy kis Spider-Man gameplay?

Az Insomniac Spider-Manjét már láttuk mozgásban az idei E3-on, de nem eleget! Most itt egy újabb felvétel, amely a város felfedezését mutatja be, kötöttségek nélkül. Jó egy időre elszakadni a főmisszióktól.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#19
#18: Na jó a lebegés nekem is szemet szúr, az esést lehet orvosolják. A harcművészete az laza akrobatika és a veszély előre felismerése/kezelése. Pókember minden sztoriban jó harcos, ebbe nem tudok belekötni. A lebegést lehet orvosolják, az esés meg lehet mondjuk nehezebb szinten jön elő. A megjelenésig van még több, mint 2,5 hónap+day one patch+foltozgatás az elkövetkező hónapokban.
#18
#17: Nyilván legyen akció játék. Másképp fogalmazok. Azt még elnézem, hogy a bunyók alapján az összes létező harcművészetben a legmagasabb szinten van, de ha felugrik a levegőbe, és hosszú másodperceket ott tölt mire talajt ér (anélkül, hogy használná a pókfonalát) vagy 10-15 emelet magasságból leugrik (szintén pókfonál nélkül), és még csak nem is csökken az életerő csíkja, számomra egy kicsit már sok. Szuperhős ide vagy oda, a fizika rá is vonatkozik.
#17
#16: Inkább legyen akció egy póki játék mint egy telltale dráma.
#16
Nem tudom, szerintem is kicsit túl van tolva benne az akció. Nekem még a klasszikus történet van meg, amikor Peter Parker a Pókember, nem pedig Bruce Lee.
Jól néz ki a játék, de összességében nekem is kihagyós lesz. Más játékba fektetem majd az árát.
#15
#14: Akkor nezd meg milyen is a Beat 'em Up jatek, aztan visszaterunk ra (pl. Fighting Force). W3-ra meg ki lehet, csak epp baromsag.
#14
#2: A "Szimpla "Beat 'em Up" jatek" inkább az Injustice-re igaz. Ez ha jól tudom akkor rendeklezik történettel, fő, és mellék küldetésekkel.

Ennyi erővel a Witcher3-ra is ki lehetne jeleneteni, hogy "szimpla hack&slash"...
#13
#12: Itt a másik hiphiphurrá
#12
Kimoderált üzenet
#11
#7: +1
#10
#7: +1
#9
#7: Dobbenet mi? No, de ez van...
#8
Amúgy Pókembernek van jogsija, vagy Parkernek? Egyszersem láttam vezetni, de egy maszkos igazoltatásra kíváncsi lennék.
#7
#6: Egek, csak erre mondta, hogy átlagos( sőt szerintem jobbnak mondta mint átlagos), nem szarozta a többi Sony játékot. Istenen, titeket fizet valaki, hogy harapjatok mindenre ani nem dicséri az egekig a PS-t?
#6
#5: Tehát a sony játékai a vödör szarral egyenértékűek számodra? Több kérdésem nincs. Sem válaszom, az elvakult fanatikusokkal kerülöm a kommunikácot. Veszett fejsze nyele!
#5
#4: Valakinek lehet egy vodor szar is a svedasztalaon azt is behabzsolja...van ilyen valakinek nem szamit, mit fogyaszt
#4
#2: Aha...
#3
Nem annyira csipázom a szuperhős játékokat, de ez eléggé bejön eddig. :D
#2
Szimpla "Beat 'em Up" jatek, kornak megfelelo kivetelezessel.
#1
Csak engem idegeit,hogy végig dumálják az egészet? +még bénák is