Launch traileren a LEGO The Incredibles

  • Írta: szlav
  • 2018. június 15.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a TT Games legújabb építőkockás játéka. A hihetetlen család LEGO-adaptációja egy részben élőszereplős, de jó pár gameplay-jelenettel is megfűszerezett előzetessel startolt el.

Mától kapható a Traveller's Tales legújabb LEGO-s feldolgozása, amely ezúttal A hihetetlen család karaktereit hozza apró szögletes figurákként a nappaliba. A premierhez persze nem hiányozhat egy utolsó trailer sem, mutatjuk is, hogy mivel rukkoltak elő a játék marketingesei:

A LEGO: The Incrediblesben nemcsak az első film eseményeit élhetjük újra, a jövő hónapban mozikba kerülő A hihetetlen család 2 történetét is végigjátszhatjuk.

A TT Games klasszikus formulájához illően ismét rombolható LEGO-környezettel és jópofa fejtörők tömkelegével találhatjuk szembe magunkat. Egyedül vagy akár ketten is nekiláthatunk a gonosztevők megleckéztetéséhez, s ehhez szükségünk lesz A hihetetlen család minden tagjának szuperképességére!

A sztoriküldetések mellett részt vehetünk majd a Bűnözői Hullámok visszaverésében is, amelyek mellékküldetésekkel és bossharcokkal teszik változatosabbá a játékot. Ha pedig meguntuk Mr. Irdatlan szupererejét, vagy Nyúlányka... nyúlánkságát, akkor lehetőségünk lesz teljesen saját szuperhősök kitalálására is!

1.
1.
kgiga
Se 4k, se enhanced, se hdr?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...