E3 2018: Cyberpunk 2077 - cél a jelenlegi generáció

A Cyberpunk 2077 küldetéseiért felelős Patrick Mills a Game Informernek megerősítette, hogy a szóbeszédekkel ellentétben a játék nem a következő, hanem a jelenlegi generációt célozza meg.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#55
#53: Te tényleg büszke vagy arra, hogy neked jó, mindenki más meg nyugodtan felfordulhat? Ezt így kemény volt olvasni, de sok mindent megmagyaráz.
És látom, el sem tudod képzelni, hogy vannak emberek, akik nem csak a saját kis jólétükig látnak el, hanem mondjuk érdekli őket az ország és a világ.
#54
#53: "Rendben, akkor ti mèrgelődjetek, èn meg ahogy ìrtam, èlvezem az èletet. :)"

Nem mérgelődök, mint már mondtam elfogadtam a helyzetet és csak röhögök az országon és a hozzád hasonlókon.

"Ahogy olvasom a hozzàszòlàsaitokat valamit nagyon elcseszhettetek èletetek folyamàn, ha ennyire sötèten làtjàtok a dolgokat."

Nem ismersz minket, de mivel mi nem a te kamu párhuzamos valóságodban élünk, már automatikusan elcsesztük az életünket. Csodálatos.

"Ha azt hiszitek, hogy a mindennapi dolgaitokèrt Orbàn a hibàs, akkor komoly a helyzet veletek kapcsolatban."

A mindennapi dolgainkért nem, de az ország lebutításáért, a gyűlöletpropagandával való megrontásáért, a mérhetetlen korrupcióért és sok más dologért bizony ő a felelős. Tudom, hogy szerinted Soros Gyuri, Brüsszel vagy az éppen aktuális céltábla, aki ebben a pillanatban is gonosz módon azon gonoszkodik, hogy neked szar legyen az oka annak, hogy nem kaviárral esszük a pirítóst, de ez rohadtul nem így van. Nem kell kilépni az országból ahhoz, hogy a legnagyobb kártevőjét megtaláld.

"Aki egy kicsit is èlelmes ebben az orszàgban, annak elvileg mindegy melyik kormàny van hatalmon."

Akkor minek mentél el szavazni? Nem vagy élelmes?

"Maradjunk annyiban, hogy a mostaniak a kisebbik rossz, jò meg egyelőre nincsen."

Jó valóban nincsen, de kurvára nem a Fidesz a legkisebbik rossz.

"Emlèkezzetek mi volt 2010-előtt. Szerencsère a többsèg nem szenved emlèkezetkiesèsben."

Áhhh... a jó öreg "Hát de inkább ők lopjanak mint a szocik!". Csodálatos.
#53
Rendben, akkor ti mèrgelődjetek, èn meg ahogy ìrtam, èlvezem az èletet. :) Ahogy olvasom a hozzàszòlàsaitokat valamit nagyon elcseszhettetek èletetek folyamàn, ha ennyire sötèten làtjàtok a dolgokat. Ha azt hiszitek, hogy a mindennapi dolgaitokèrt Orbàn a hibàs, akkor komoly a helyzet veletek kapcsolatban. Aki egy kicsit is èlelmes ebben az orszàgban, annak elvileg mindegy melyik kormàny van hatalmon. Maradjunk annyiban, hogy a mostaniak a kisebbik rossz, jò meg egyelőre nincsen. Emlèkezzetek mi volt 2010-előtt. Szerencsère a többsèg nem szenved emlèkezetkiesèsben.
#52
#48: Csak megjegyezném, hogy ne tűzd azért nagyon zászlódra a 30+-os, érettebb korosztályt, hogy itt mindenki veled dübörög, mert pl. én is elmúltam már 40, és nem feltétlenül úgy látom a világot, ahogy te.
Viszont, ami szerintem a leglényegesebb.
Vitatkozhatunk itt mi a világról, Európáról, a jövőről, eközben egyre több politikai erő jön rá újra arra az örök igazságra, hogy nem a kicsit is gondolkodó, és bármilyen véleménnyel rendelkező ember dönt, hanem a mezei tahók. Azokból van ugyanis a legtöbb. Aki azt sem tudja, bú vagy bá, és egy meg egy az meggy. A politika egy brutálisan nagy biznisz, és mostanában egyre inkább az nyer, akinek a legjobb a marketingje. És ez a legnagyobb gáz, nem az, hogy bal vagy jobb, vagy ki mit mond, hanem, hogy szinte mindegy már, ki mit mond.
Úgyhogy én ezért aggódom inkább, a büdös nagy szellemi sötétségért, mert ha valami tönkrevághatja a világot, akkor ez az. De azért fel a fejjel!:)
#51
#48: -Az emberek mostani többsége rohadtul nem érzi jól magát.
-A közpénzből finanszírozott propagandával, a buszoztatott illetve disznóólba bejelentett ukránokkal, a szavazatvásárlásokkal, a közmunkások szavazásra kényszerítésével és a további sunyiságokkal összehozott 49% még mindig nem számít többségnek.
-A feljelentések azért maradnak el mert a legfőbb ügyész(Polt Péter) egy aljas Fideszes, aki mindent elsimít ahhoz, hogy ne legyen ügy a lopásokból.
-A rokonok/haverok előnyhöz juttatása aljas, elítélendő dolog, amit egy normális országban nem tűrnének meg, ha pedig szerinted ez így van jól, akkor ásd el magad...
#49
Hadzsime!
Az a gond, hogy az emberek többsège inkàbb szimpàtia alapjàn dönt politikai ügyekben ahogy eddig megtapasztaltam. Ez oda-vissza èrvènyes persze. Ez van...
#48
Hadzsime!
Ha az emberek mostani többsège köszöni szèpen jòl èrzi magàt összessègèben az mièrt baj!? Ha szètlopta magàt a kormàny, akkor hol maradnak a feljelentèsek ez ügyben? Nem a lopàsok jellemzőek idegaza legfőkèppen, hanem az ùgynevezett szemèlyek helyzetbe hozàsa. Nem tagadom, ezek lèteznek. De mìg a lopàs bűncselekmèny, addig az utòbbi erkölcsileg kifogàsolhatò. Ha te lennèl hatalmon, kiknek szavaznàl bizalmat? Kiket rèszesìtenèl előnyben? Az elvi/gyakorlati ellenfeleidet, vagy a csalàdi/ismerősi köreidet? Nem is kell vàlaszolnod, mert te is tudod, meg èn is tudom hogy kit/kiket. Ès ez ìgy van jòl.
#47
#46: Úgy látom eltaláltam.
Mindenképpen kormányközeli vagy állami tulajdonban lévő lapokból és csatornákból tájékozódj, hiszen azokban nem hazudhatnak neked a gátlástalan, hazug tolvajok, akik birtokolják őket.
Egyébként köszönöm az együttérzést, de én már megszoktam, hogy egy ilyen országban élek. Csak nevetek ezen a helyen és az olyan embereken mint te. Ezt érdemeljük, ez van. Hogy egy olyan embert idézzek, aki tett is valamit az országért, ahelyett, hogy arcátlanul hazudozva lebutította volna a népet és szétlopta volna azt:
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba.."
#46
Hadzsime!
Mièrt melyik adòt kellene nèzzem, ahol folyamatosan a magyarokat fikàzzàk!? Ahol a belterjes Pesti "szèpnevűeket" istenìtik egyfolytàban? Persze ha te közéjük tartozol akkor megèrtem az àllàspontodat. Persze rossz lehet neked, összessègèben èvtizedekig olyan orszàgban kell èlj, melynek vezetèsèvel enyhèn szòlva sem vagy kibèkülve. Majd megszokod...vagy megszöksz. Demokràcia van, vàlaszthatsz.
#45
Juha!
Gyenge a forint? Olvass utàna hogy mièrt független oldalakon, ès akkor megtudod, hogy ennek semmi köze a gazdasàgi eredmènyeinkhez. Rosszul megy a gazdasàg? Hegyèn hàtàn az utakon a jàrművek, senki nem törődik a benzinàrakkal, kp-ban veszik az ingatlanokat mint a cukrot. Ha csòròsàg volna, akkor mi sem jàtszhatnànak hùszezres jàtèkokkal.
#44
#43: Ez durvább, szerintem itt a 888.hu a kezdőlap az M1-ről pedig csak akkor kapcsol át ha megy a Tények a TV2-őn vagy ha Mészáros Kheresztény Thévéjén megy a Bayer Show.
#43
#40: Egy Lokal Olvaso...
#42
#41: Nyáron mindig megdrágulnak a valuták, mert mindenki arra váltja a forintját... Ráadásul horvátoknál nem is euró van...
#41
#39: +#40
Nem szemellenzővel nézem a dolgokat. Nem értek egyet a kormány politikájával (elég ha most mennél horvátba nyaralni, és váltanál euro-t - ennyit a nagy gazdasági sikerekről), de egy ellenzéki párttal sem. Nem vagyok sem migránspárti, de elvakult gyűlölködő sem. Ti ketten a két szélsőséges nézőpontot képviselitek a két kommenttel, ebbe taszított bele titeket a propaganda.
Vannak problémák ott, ahonnan jönnek, és vannak itt is (Európában), ahová jönnének. Olyan megoldás még nincs, hogy mindenkinek jó legyen, csak kevésbé rosszak. De amíg azzal vagyunk elfoglalva, hogy egymást szidjuk, addig ránk dől a f*stenger.
#40
Bitbandita!
Nèzel te külföldi hìradàsokat? Utànaolvastàl te valaha Soros ès szervezeinek a működèsèbe? Szerinted Olaszorszàgban mièrt került hatalomra a radikàlis szàrny!? Ès Ausztriàban? Merkel mièrt gyengült meg? Amerika mièrt a radikàlis bevàndorlò ellenes Trumpot vàlasztotta? A V-ek mièrt èrtenek egyet a kormànyunkkal
bevàndorlàs ügyèben? Csak azt nem mondd, hogy ez is Orbàn műve te szerencsètlen!? Te nem ezen a bolygòn èlsz, vagy erdekelt vagy, hogy az Orban fikàzd nemde? Szètlopjàk az orszàgot? Akkor mièrt javulnak a gazdasàgi adatok? Mièrt telik sokkal több pènz szinte mindenre? Nèzz körbe ember! Nincsen kànaàn idehaza, da ahonnan indultunk 2010-től a csőd szèlèről, ahhoz kèpest igenis összessègèben jòl àll a gazdasàg. Mèszàrossal ne foglalkozzàl, ne irigykedj! Hidd el vannak hasonlò gazdag emberek idehaza dögivel, csak ròluk nem szabad beszèlni, mert egyből rasszista leszel! Reggelig tudnèk neveket sorolni...
#39
#37: "Mi itt Mo-n már tudjuk, hogy ez nem így van, csapatosan kiabálnak "segíllyér", és eszükbe nem jutna alkalmazkodni."
Hogy mit tudunk mi? A pofám leszakad, komolyan. Akkor mit tudnak az olaszok, a németek, görögök, ahol nem egyszer végigszaladt az országukon egy adag mint nálunk, hanem oda mennek, százezer- meg millószám. Egy deka migránst nem látni, de mi már itt tudjuk azt, amit a németek a milliónyi migráns után sem jöttek rá. Esetleg a cigányainkra gondoltál? Szerinted Európában csak nekünk vannak cigányaink? Ember, nekünk CSAK cigányaink vannak (mármint problémás kisebbség, mert ugye vannak tótok, svábok, románok, ukránok, stb). A németnek ott van még egy-két milla török, a franciáknak marokkói, niger, szudáni, arab, stb (gyarmatok, tetszik tudni)... de mi vagyunk, akik már tudjuk. Beszarok, komolyan. Ezt a tetű, geci, sorosozós, migránsozós gyűlöletpropagandát három generáció alatt sem fogja kiheverni ez az ország. Mi tudjuk? Mit tudunk mi? Gyűlölködni, azt rohadtul. Meg szart kavarni, rombolni, nem együttműködni, felrúgni, kitúrni, taposni, nyalni. Gátlástalanul. Ezermilliárdok "vesztették el közpénz jellegüket" az elmúlt pár évben, egy gázszerelő négy év alatt csinál több pénzt, mint a Csányi egész életében és gazdagodik nagyobb tempóban mint a Zuckerberg, de elég egy 90 éves tőzsdespekulánsról kitalált összeesküvés elmélet (amit egy ZS kategóriás filmben sem lehetne komolyan venni) és tízezer forintos Erzsi utalvány a nyugdíjasoknak, és már nem is látják az emberek, hogy kilopták alóluk az országot. Még a bíróságok tartják magukat, de nem sokáig. 5-10év és ott leszünk, mint most Ukrajna. Vagy Bulgária. De nem baj, a lényeg, hogy mi tudjuk, hogy akiket utálni kell azok ott, akik a "segíjér" állnak sorba.
#38
#23: Árvaházban felnőni sem épp normális dolog. Egy szerető család (apa-apa) még mindig jobb, szerintem.
#37
#36: Ezt én értem, de a mai tendencia alapján mi előbb-utóbb "elfogyunk", vagy feloldódunk, nem a mi, és talán nem is a gyerekeink életében, de elkezdődött. Normális munkást már nem találsz a Tiszántúlon, nem csak szakmunkára, de irodába is alig. Aki ittmarad, az a jövőjét kockáztatja, mert a munkahelye lehet megunja az emberhiányt, vagy nem tudja kitermelni a magasabb béreket és lelép. Ez egy öngerjesztő folyamat, amit csak munkaerővel lehetne orvosolni.
A migrációpártiak amúgy úgy voltak vele, hogy ezer európaira ha jut 1-2 menekült, akkor azzal nem lehet baj, mert átveszik az itteni kultúrát. Mi itt Mo-n már tudjuk, hogy ez nem így van, csapatosan kiabálnak "segíllyér", és eszükbe nem jutna alkalmazkodni.
#36
Juha!
A teljesen màs kultùràbòl èrkező bevàndorlòkkal nehèz lesz Euròpa egyèb vàlsàgàt orvosolni. Nem kimondottan a tanultak èrkeznek a kontinensünkre, ràadàsul a szokàsuk, vallàsuk, a nőkhöz fűződő hozzààllàsuk is teljesen màsok mint azt megszoktuk. Elèg csak megnèzni pàr nyugati vàrosrèszt, ès akkor làthatjuk mik az előnyök, ès mik a hàtrànyok velük kapcsolatban.