Worthy - Amiga-exkluzív játék a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha valakinek még mindig megvan a jó öreg 1 MB-os Amiga gépe, akkor jó hírünk van a számára: Worthy néven új játék érkezik az 1990-es évek legendás számítógépére, ami ráadásul nem is néz ki rosszul!

A Pixelglass egy teljesen új és váratlan projekttel kívánja felhívni magára a figyelmet; érkezik az Amiga-exkluzív labirintusos játék, a Worthy. Az alkotás elvileg minden 1 MB-os PAL Amiga géppel kompatibilis lesz, legyen szó akár az A500-as, A600-as, A1200-as vagy a CD32-es variánsról.

A 32 színnel operáló pixel art stílusú játékban egyébként készítők több mint 50 pályát, alternatív befejezéseket, illetve sokszínű és ördögien nehéz feladványokat ígérnek.

A Worthyt az érdeklődök az alábbi oldalról vásárolhatják meg rengeteg különböző formában; az emulátorok számára digitális formátumban, de ugyanígy elérhető CD-n és floppyn is. Az exkluzív ritkaság árát azonban megkérik, a hordozó technológiától függően 9-23 font közötti kiadással kell számolnia a rajongóknak.

6.
6.
user101
A mai napig van életképes scene a régi commodore gépekre és készülnek a gép lehetőségeihez képes nagyon remek kis játékok... ingyen... Szóval blah...
5.
5.
MrLentoFan
Hmm, azért azon érdemes elgondolkodni, hogy egy ilyen kis gép, ilyen adottságokkal, de a játék már most többet ígér ( ami ha emlékezetünk nem csal az akkori játékok minőségéről akkor szinte borítékolható) mint a mai AAA címek bármelyike! (Kissebb nagyobb túlzással persze)
4.
4.
GAMEROD
Annyira nem meglepő a dolog, Amigára és C64-re is jönnek ki új dolgok, nem is ritkán.
2.
2.
Cooper911
Asszem ez nem fog eladási rekordot dönteni :D
De amúgy respekt a fejlesztőknek.
Érdekes, hogy kijön Floppy lemezen is amikor floppy lemezt már nem is gyártanak.
1.
1.
Hab
Elírtátok a címet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...