Beyond Good & Evil 2 - 2019 végén érkezik a béta

A Ubisoft E3-as konferenciáján több videó és trailer napvilágot látott a Beyond Good & Evil 2-ről, ám a játékot még nem próbálhatta ki a nagyközönség. Később azonban bétaverzióra is számíthatunk - igaz, csak másfél év múlva.

Az E3-as bemutató során az alábbi hírünkben gyűjtöttük össze a játékkal kapcsolatos összes bemutatott anyagot és fontosabb videót. Már akkor is beszámoltunk róla, hogy az igazán szerencsések egy 30 perces demóverziót is megnézhettek a játékból – persze csak szigorúan zárt ajtók mögött –, ami a Ganesha nevű bolygón játszódott.

A dolgok jelenlegi állása szerint azonban érkezni fog egy mindenki által kipróbálható bétaverzió is, legalábbis erről írt a fejlesztés vezetője, Michel Ancel az Instagramon. Némi csalódottságra adhat okot, hogy a bejegyzés egészen pontosan így szólt: „egy játszható bétaverziót céloztunk meg a következő év végére”.

Azok számára, akik abban reménykedtek, hogy a játék még 2019-ben elkészül, ez mindenképp csalódás, hiszen a bétaverzió is csak a jövő év vége felé esedékes. Konkrét megjelenési dátumról természetesen továbbra sincs információ.

15 komment - szólj hozzá!