Beyond Good & Evil 2 - 2019 végén érkezik a béta

A Ubisoft E3-as konferenciáján több videó és trailer napvilágot látott a Beyond Good & Evil 2-ről, ám a játékot még nem próbálhatta ki a nagyközönség. Később azonban bétaverzióra is számíthatunk - igaz, csak másfél év múlva.

Kommentek

#15
Törölt felhasználó
Nem védeni akarom hőn szeretett Ubisoftunkat, de ez már kb a HL3 esete. Kurvára mindegy, mivel állnának elő, nem fog megfelelni az elvárásoknak. Ezért inkább megkérdezik jó előre, hogy mégis mit akarnak a rajongók. Ettől függetlenül én biztos vagyok benne, hogy nem tanácstalanul üldögél a csapat a fejlesztés helyett, és Ancelnek megvan a maga elképzelése, ami alapján elkezdték felépíteni a játék gerincét. A befutó ötletekkel pedig csak hozzáadnak ahhoz.
#12
#11: Csak halkan jegyezném meg, hogy a Cyberpunk-ot is 5 éve jelentették be, és mert kiadtak egy trailer-t belőle, most mindenki örül neki, mint majom a farkának, hogy milyen csodálotos lesz.

Ennyi erővel akkor ezeknek is meg lehet előlegezni a bizalmat....
#10
#6: Mai szagértőnk is megérkezett...
#9
#6: A Red Dead Redemption 2 is egy előzmény lesz.
#8
#6: :DDD
ugyanaz a "clueless idiota" csinalja aki az elso reszt. de nyilvan te sokkal nagyobb szakerto vagy.:)
#7
#5: Jogos.
#5
Mi a tökömért mutogatnak be ilyen idejekorán játékokat semmi értelme. Fejlesszék szépen csendben, aztán ha közel a megjelenés akkor kéne neki hangot adni. Egy szem CGI-vel mire mennek ha csak kb. az van kész a játékból aztán még a fejlesztők se tudják hogyan fogják egyáltalán megcsinálni. Meg a játékos is mire megy vele, ha évekkel dobálóznak. Mutogassák azokat amik a közeljövőben jelennek meg, a többit hagyják a p.csába. Főleg ha mindig az a vége hogy minél többet vár az ember, annál nagyobb a csalódás.
#4
#3: Vagy hogy “nekünk nincs ötletünk,de azért a bentley zabál,lécci csináljátok meg helyettünk és beválaljuk hogy elköltjük a bevételt”
#3
Addig meg az ún. Space Monkey keretein belül lehet kérni a kreatív lelkű, önkéntes rajongókat, hogy küldjenek mindenféle jó elképzelést a játékkal kapcsolatban, így a rajongók is részt vehetnek egy nagyszabású projektben.

Ugyanez az elképzelés viszont hangozhat úgy is, hogy "Srácok nincs ötletünk hogyan folytassuk, szóval kérlek SEGÍTSETEK!"
#2
Sejtettem,hogy sehol se voltak a tavalyi trailernel. Akkor alltak meg csak neki.
#1
Nem is kell azt elkapkodni ....
Én már rég lemondtam erről a játékról pedig az első részét szerettem...de ez teljesen más lesz..ha egyáltalán elkészül..