AJ Styles a WWE 2K19 borítóján

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén sem maradnak játék nélkül a pankráció szerelmesei. A 2K Sports bejelentette, hogy október elején érkezik a WWE 2K19 - a borítón a jelenlegi nehézsúlyú bajnok, AJ Styles feszít majd. Három kiadást terveznek.

A WWE 2K19 emeli a tétet, masszív pankrátorfelhozatalra számíthatunk a WWE Superstars, a Legends, a Hall of Famers és az NXT területén is. A játékban bővített szerkesztőfelületet, különböző meccstípusokat, és más, rajongói kedvenc módokat találunk.

A 2K Sports három különböző kiadást tervez. A sztenderd pakk tartalmazza az alapjátékot és az előrendelők megkapják Ronda Rousey-t bónuszkarakterként.

A Deluxe Edition mindezt megfejeli a season pass-szel, és még több bónusztartalommal, ráadásul ez esetben négy nappal korábban elkezdhetünk játszani a WWE 2K19-cel.

A Collector's Edition prémium minőségű csomagolásban érkezik, minden benne lesz, ami a Deluxe kiadásban, de lesznek kézzel fogható finomságok és kapunk Limited Edition WWE SuperCard-tartalmakat is. A gyűjtői kiadás csak PS4-re és Xbox One-ra érhető el.

Ami a játék borítóját illeti, a jelenlegi nehézsúlyú bajnok, AJ Styles feszít majd rajta. A WWE 2K19 október 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A különleges kiadások tulajdonosai már október 5-én nekiveselkedhetnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...