Resident Evil 2 - kétféle módban fut majd a remake

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 19.
  • Hír
Link másolása
Az idei E3 egyik kellemes bejelentése volt a Resident Evil 2 teljesen felújított kiadása, amiről most kiderült, hogy az erősebb konzolokon kétféle módban is játszható lesz majd. Dönthetünk a magasabb felbontás és a jobb teljesítmény között.

Mike Lunn, a Resident Evil-sorozat termékmenedzsere, a Gaming Boltnak adott interjúban elárulta, hogy a Resident Evil 2 teljesen felújított kiadása igyekszik majd kiaknázni az új konzolok adta lehetőségeket. 

Mindez azt is jelenti, hogy a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X plusz erejét felhasználhatjuk majd a teljesítmény növelésére, azaz ilyenkor stabil 60fps mellett fut majd a játék (valószínűleg 1080p felbontás mellett), de ha a nagyobb, részletesebb felbontást preferáljuk, akkor a 4K sem lesz elérhetetlen, természetesen 30fps mellett. Utóbbi esetében viszont nem derült ki, hogy natív vagy felskálázott változatban lesz választható.

A Capcom emellett azt is megerősítette, hogy természetesen Leon és Claire szemszögéből is átélhetjük a Raccoon Cityben történt borzalmakat, de ezúttal kicsit módosul, finomodik majd ennek a két történetnek az átvezetése.

A Resident Evil 2 remake január 25-én debütál PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

16.
16.
GAMEROD
#8: A remake-ben hozzányúlhatnak a látványon kívül máshoz is. A Resident Evil 1-ből készült szerintem a legelső remake. A látvány ezerszer jobb lett, a játékmenet tökugyanaz és a helyszínek, zene is, de azért raktak bele még néhány plusz helyszínt. Ez a mostani pedig nem tudom minek lenne nevezhető, remake-nek sok, reboot-nak kevés.
15.
15.
GAMEROD
Várom, de egyre kevésbé tetszik ahogy többet látok belőle. A játék klasszikussá vált zenéiből egy dekát nem hallottam, az RPD épületet megint átvariálták, olyannyira hogy a szobor alól lehet majd a garázsba jutni - az nem baj hogy klotyót is tettek bele mer az nem vót, de megint csak nyomokban van köze az eredetihez, meg egy csomó helyszín el van zárva romokkal ahelyett hogy bővítették volna. Szerintem még olyan baki is lesz benne, hogy kétessé teszi a játék eredeti 1998-ban való játszódását egykét tárggyal. A zombik hörgése és mozgása is divatszarrá változott. Megvenni megveszem, biztos vagyok benne hogy hozni fogja valamennyire a hangulatot, de abban is biztos vagyok hogy sokminden rohadtul fog hiányozni.
14.
14.
doma002
#13 Én örülnék ha megcsinálnák a 3-at, viszont a 2-ot is csak azért kezdték el mert fb-en megszavazták a játékosok.
13.
13.
shatterhand
#12: Sztem sanszos. Inkabb Nemesis miatt (alien isolation mintara:)
12.
12.
NathanDrake
Baromi erős év lesz a 2019. És már az első hónapot egy nagyszerű játékkal indítják. Már alig várom hogy elkezdhessem :D Szerintetek a 3. részt is megcsinálják?
11.
11.
shatterhand
Peldaval illusztralva:
Remaster: ps2->ps3 hd (hd kiadasok)
Remake: cras trilogy (ps1->ps4), shadow coli
Reboot: tomb raider, resi2 (ujragondolas)
8.
8.
Yanez
#7: Pont az a reboot, ha modernizálják. :D A remake is az, de ott a látványon kivül semmi máshoz nem nyúlnak, max finomítanak az irányításon. A Crash N' Sane trilogy pl vérbeli remake. Rebootnál több mindenen tekernek, nem csak a grafika átírásán. Még a sztoriba is belepiszkálnak, ha úgy tetszik.
7.
7.
hadzsime
#6: Szerintem csak modernizálják a játékot. A reboot az olyasmi lenne mint az új Prey. Asszem.
6.
6.
Yanez
Ez inkább már reboot, nem?
4.
4.
Zotyálatos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...