Forza Horizon 4 - kisebb minitörténetek is lesznek

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 19.
  • Hír
Link másolása
A Playground Games művészeti igazgatója, Benjamin Penrose a Destructoidnak adott interjúban elárulta, a Forza Horizon 4-ben lesznek kisebb narratív kitérők is, amelyeket Horizon Stories címen érünk majd el.

A Forza Horizon 4 látszólag nem lesz akkora előrelépés a harmadik részhez képest, de az évszakok dinamikus változása és az abból eredő egyedi kihívások után most kiderült, hogy egy másik újdonság is biztosan lesz majd a játékban.

Ez pedig a Horizon Stories, amiről először a sorozat művészeti igazgatója, Benjamin Penrose mesélt. Ezek lényegében kisebb narratív küldetések lesznek, amiben akár taxisként funkcionálva kell eljuttatnunk az utast A pontból B-be. Igen, az egyik ilyen küldetésben ugyanis lesz egy taxitársaságunk, de ugye a Forza Horizon világában teljesen más szabályok érvényesülnek, így nem csoda, hogy az inspirációt a Crazy Taxi adta.

Közben pedig érkezett egy videó, amiből kiderül, hogyan készült a játékbeli McLaren Senna - ezt láthatjátok fent.

A brit szigeten játszódó negyedik Forza Horizon október 2-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, ráadásul az Xbox Game Pass részeként is beszerezhetjük majd.

15.
15.
cyberstaker
Jól van, lehet igazatok van. Kicsit túlzásba estem, mert odáig voltam a régi forzákért, és durván elárkádosodott a horizon széria miatt, az eredeti vonal is.
14.
14.
m3gtr
#13: Van olyan Nfs amit nem lehet kormánnyal játszani :D
13.
13.
Josi21
#6: Mi az a NFS ??? Játszottál te valaha Forzával ? Ég és föld... Porsche, Shift 2, amikre mai napig csettintek. Többi hulladék, szarnak a legalja ! Autós játékok megalázása. Említetett 2 félszim, ezért csettintek. ;)
12.
12.
#1: Ez nézőpont kérdése. Én egy játékkal nem az örökkévalóságig tervezek játszani, hanem addig, amíg egy friss és nagyon jó kikapcsolódást nyújt számomra. Mennyi lehet ez időben kifejezve? 10-15, 25-40 óra. De egy autós inkább a 10 és 25 közé szokott beesni, a Witcher 3 félék meg akár 170 fölé.

Most ami tartalom és lehetőség ezekben a játékokban benne van, ami téged leköt, ahhoz pont elég a Forza térképe. Sosem érződik kicsinek, mindig tud újat mutatni és nem unod meg az alatt a játékidő alatt. Ha baromi nagy lenne a térkép, akkor csak egy pontjában vesznél el a játékidőd alatt és sosem érnél a végére. Vagy túl hosszú és egyhangú lenne a játék.
10.
10.
adamsfamily
#6: 4 rész alatt aligha lehet túltolni valamit főleg úgy,hogy 2 évente jön.
A need for speed azért jutott oda ahova,mert volt olyan év hogy 2 része is kijött.Nem találja önmagát a sorozat és már jó formán az EA mindent kiadott need for speed névvel.
Szerintem még a Motorsportra se lehet mondani,hogy túltolták,mert a legelső forza még sima xbox-ra jött és azóta eltelt 14 év.
9.
9.
Grota
Azért szerintem lesznek egyedi újítások, például hogy lesznek vállalataid és akár taxizni is lehet benne...és megértem azt, hogy sokmindenben a bevált módszeren nem akarnak változtatni..Nagyon sok jármű is lesz benne, visszatérnek a Barn Find-ok is. Én angliát nem tartom annyira változatos és izgalmas helyszínnek, de meglátjuk mit hoznak ki belőle. :)
6.
6.
cyberstaker
Nem sokra van, hogy átvegye a need for speed helyét, a túltolt folytatások ranglétráján.
5.
5.
kergabi83
#3: Jövőre jön, lesz benne előrendelői téligumiteszt a Nordschleifén! :D
4.
4.
Codehook1337
Vajon mind a 2 britt evszakot megcsinaljak? A tavaszt es az oszt? :DDDDD
3.
3.
habo
Hmmm én jobban örültem volna egy forza motorsport 8 belyelentésnek.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Én nem igényem. Így is meglehetősen nagy volt az előző résznek a térképe is. Inkább legyen kisebb, és kidolgozottak a Crew-val ellentétben, plusz a látvány sem lenne ilyen kiemelkedő.
1.
1.
XuChi
Màr csak a mikroszkópikus jàték térrel kellene kezdeni valamit. Kezdetnek egy Crew 2 méret megtenné.

Nevettségesen kicsik a FH térképei.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...