Elkészült a Dead or Alive: Xtreme 2

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Most kaptuk a hírt, hogy révbe értek az Xbox 360-exkluzív Dead or Alive: Xtreme 2 című sportjáték munkálatai. Az anyag november 14-én kerül boltokba...
Most kaptuk a hírt, hogy révbe értek az Xbox 360-exkluzív Dead or Alive: Xtreme 2 című sportjáték munkálatai. Az anyag november 14-én kerül boltokba. Lássuk, mi jót  érdemes tudni a folytatásról!

Ugrás a galériához

Az Xbox 360 exkluzív sportjáték ismét a trópusi Zack Szigeten fog játszódni, lehet majd benne kaszinózni, jetskizni, napozni, röplabdázni, vízicsúszdázni, birkózni, CTF-ezni meg minden egyebet, amit egy unatkozó bikinislány-csapat csak ki tud találni. A második rész nem csak grafikailag előzi le az eredetit, de lesz benne multiplayer játékmód is és rengeteg új tevékenység. Az biztos, hogy a férfi játékosok imádni fogják! :)
2.
2.
Sakamoto
Hál istennek hogy végeztek vele!Bár tudom ezt nem fogja olyan hevesen kiadni a Magyarországi Microsoft mint ahogyan azt a HALO-val tette anno!És nekem nem kell a gagyi Magyar feliratos borzalom!Szal Micro adjátok ki csak szépen itthon is az ANGOL régiós változatot!!!

1.
1.
FNorberto
Ja!Biztos játszom majd vele!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...