50 millió eladott példánynál jár a PUBG

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 19.
  • Biznisz
Link másolása
A PUBG Corp. bejelentése szerint újabb mérföldkövet ért el sikerjátékuk, a PlayerUnknown's Battlegrounds, amit eddig 50 millió példányban értékesítettek és amit több mint 400 millióan töltöttek már le.

Válaszoltak a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői a Fortnite számaira. A PUBG Corp. legújabb közleménye szerint a játékból eddig összesen közel 50 millió példányt értékesítettek, miközben magát a címet már több mint 400 millió játékos próbálta ki.

A legújabb adatok szerint havonta több mint 227 millióan csatlakoznak a szerverekhez, miközben naponta több mint 87 millió játékos próbálja megszerezni a győzelemért járó csirkét.

13.
13.
PaprikaJancsi
#11: A Fortnite alap része (a PVE campaign amivel megjelent) a mai napig Early Access, vagyis ha úgy nézzük maga a Fortnite még mindig nem jelent meg.
12.
12.
PaprikaJancsi
#10: Nem volt kiirva, hogy játékmenet videó.
11.
11.
Zisten
Amúgy meg nem értem mit akarnak itt pereskedni.
Az ő játékuk még meg se jelent, amikor a Fortnite kihozta a Battle Royale módot. ;)
Mivel az Early Access ugyebár nem megjelenés. ;)
Fortnite : 2017 szept. 26.
PUBG: 2017 dec. 8

HEHEHE! :D
10.
10.
Laccy85
#2: Végül is sehol. Xbox logo az elején, xbox logo a végén, 2 konzollal, meg "Games play best on Xbox One" szöveggel. Mindez az E3 Xbox előadásán.
Gondolom arra akartak célozni, hogy ez PC-s grafika. :D
7.
7.
GAMEROD
Ahhoz képest hogy a Last Of Us 17 milliónál tart, ez az összecsapott valami meg 50 milliónál, és még a GTA-t is beérheti lehet hogy elmegy az igényes fejlesztőknek is az igényességtől.
4.
4.
markoci555
szép szám, de már nem tudnak az aktív játékosokkal jönni, mert elkezdődött a hanyatlás, persze még mindig top1, de meddig, ha ilyen ütemben rontják el a saját játékukat?
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Hol írják, hogy a videóban az Xboxosok kinézet látható?
Nincs ezen mit perelni.
1.
1.
ollie92
Erre mit lépnek ők ? Pofonköpik a játékosokat és hamis marketinggel próbálják tovább árulni a szart. Ha beperelték a fortnitet, akkor valaki simán beperelhetné már a PUBG copr, hamis marketingért :

https://www.youtube.com/watch?v=4rG9noTfb4A

A játék kurvára nem így néz ki xboxon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...