Több új Star Trek-sorozat a láthatáron

  • Írta: szlav
  • 2018. június 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Alex Kurtzman, a modern Star Trek-univerzum atyja egy ötéves szerződést kötött az amerikai CBS televíziós csatornával. A pletykák szerint akár a legendás Picard kapitány is visszatérhet, méghozzá Patrick Stewart alakításában.

Izgalmas lesz a következő néhány év a trekkie-k számára. Alex Kurtzman, a Star Trek: Discovery készítője és a J.J. Abrams-féle Star Trek-filmek írója egy öt éven átívelő szerződést kötött a CBS-szel, amely során több új sorozatot is indíthatnak Gene Roddenberry világában.

Habár a részletekbe egyelőre nem merültek bele, a hírek szerint 2023-ig elég változatos Star Trek-projektek jelenhetnek meg a CBS szárnyai alatt. Szó lehet természetesen a Discoveryhez hasonló újabb élőszereplős sorozatról, rövidebb miniszériáról, de nem kizárt az sem, hogy kedvenc karaktereink animált közegben térjenek vissza!

Egyelőre még nagy a titkolózás az új történetszálak körül, de a Variety értesülései szerint az egyik sorozat a Csillagflotta akadémiáján játszódhat majd, míg egy másik projekt a Khan haragja-történetszál eseményeit dolgozhatja fel.

Hatalmas öröm lehet az Új Nemzedék rajongóinak az is, hogy szóba került Patrick Stewart neve is, aki a pletykák szerint ismét visszatérhet Jean-Luc Picard szerepében! Egyelőre természetesen ez csak egy lehetséges opció, a színész még semmit nem írt alá a stúdióval.

1.
1.
Stack
Király!
Ha hozza a Discovery színvonalát, nem panaszkodom. (Habár az új klingonokat még mindig nem bocsájtottam meg...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...