Megvan a Valkyria Chronicles 4 pontos dátuma

  • Írta: szlav
  • 2018. június 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Megkezdődött a Valkyria Chronicles 4 előrendelése és ezzel együtt a Sega bejelentette a taktikai RPG premierjének pontos dátumát is. Kora ősszel, egész pontosan szeptember 25-én szállhatunk tankba először.

Szeptember 25-én tér vissza a Valkyria Chronicles. A negyedik részben Claude Wallace parancsnok osztagát irányíthatjuk majd, akik az első epizód történéseivel párhuzamosan veszik fel a harcot birodalmi katonák seregeivel.

A Sega Twitteren mutatta meg először a Launch Editiont is. Akik már most lecsapnak a Valkyria Chronicles 4-re, azok egy matricát is kapnak a dobozzal, ami nem mást, mint Ragnarokot, a csapat kedvenc gyógyítókutyusát ábrázolja.

Ha számítógépen tervezitek megvásárolni a Valkyria Chronicles negyedik részét, akkor nincs mitől félnetek - nem csak egy összecsapott portot kaptok majd! A fejlesztők külön figyelmet fordítottak a Master Race igényeire, így 4K felbontással, ultra-widescreen támogatással és teljesen testreszabható irányítással vághattok bele a harcba. A steames verzió természetesen tartalmaz majd achievementeket és néhány Steam Trading Cardot is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...