PlayStation Hits - a legnagyobb címek elérhető áron

  • Írta: szlav
  • 2018. június 20.
  • Akció
Link másolása
A Sony egy kalap alá veszi a PlayStation 4 korábbi sikerjátékait. A PlayStation Hits egységes, 20 eurós áron kínálja majd a konzol legnépszerűbb címeit. Az első húsz játék közt olyan exkluzívokat is találunk, mint a Bloodborne vagy az Uncharted 4.

Emlékszünk a régebbi PlayStation Platinum-játékokra? A Sony ehhez hasonló alapon indította el a PlayStation Hits brandet, amely a jelen generáció legnagyobb klasszikusait adja ki ismét nyomott áron. A PlayStation Hits játékai egységesen, 20 eurós áron (nagyjából 6500 forintért) kaphatók.

Kiváló lehetőség ez azok számára, akik mostanában vettek Sony-konzolt, vagy csak éppen lemaradtak egy-két régebbi sikerjátékról! A felhozatal már most több nagyszerű címet tartalmaz, s ez az idő múlásával egyre csak bővülni fog. A mostani játékok közt olyan exkluzívokat találhattok, mint például az Uncharted 4, a The Last of Us Remastered, a Killzone: Shadow Fall, vagy például az inFamous: Second Son.

Íme, a teljes lista:

  • Uncharted 4: A Thief’s End
  • LittleBigPlanet 3
  • Drivecub
  • Ratchet & Clank
  • Killzone: Shadow Fall
  • Bloodborne
  • inFamous: Second Son
  • The Last of Us Remastered
  • Project CARS
  • Dragon Ball: Xenoverse
  • Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends - Complete Edition
  • Watch Dogs
  • Assassin's Creed IV: Black Flag 
  • Rayman Legends
  • Mortal Kombat X
  • Batman: Arkham Knight
  • Middle-earth: Shadow of Mordor 
  • Need for Speed 
  • Need For Speed: Rivals
  • EA Sports UFC 2
  • Yakuza 0
  • Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair
17.
17.
delphijos
#14: "Jo de azért szerintem, kihagysz a dologbol valamit keményen."

Leírtam hogy ez pontosan mit jelent ( mert úgy tűnt van aki nem érti ) , erre jössz nekem ezzel a rizsával, mintha bármit is írtam volna erről. Mi a fene közöm van hozzá hogy a jelen gen-ben mikor jött ki ezzel a Sony és hol írtam bármit is arról hogy ez jó vagy rossz , vagy hogy későn jött-e vagy nem ? Nem igazán értem mit hagyok ki "keményen"....
16.
16.
xSHx
A használt játékokat azért nem szabad idekeverni, mert annak az ára sose fix. Azt az eladó lövi be, van hogy hasracsapva. Plusz tudsz alkudni is. Én a Killzone SF t vettem meg szinte a megjelenés után 2500ft ért, mert az előző gazdájának nem kellett és gyorsan túl adott rajta. Jó deal volt nekem. Amiben ez az ajánlat jó az az, h mégjobban lenyomja a használt árakat. 10-5€ ért egy használt aaa/psex cím pedig nem rossz biznisz.
15.
15.
#14: Értem mit beszélsz és igazából ebben van is igazságod. Szerintem azért nem akarták korábban ezt az "olcsósított" dolgot bevezetni, mert akkora a tekintélye egy-egy játéknak PS-en a média által, hogy véletlenül sem akarták "jóárasítva" adni. De ebben a háttérben biztos benne van a használt adás-vétel is.
14.
14.
ARTURUS22
#11: Jo de azért szerintem, kihagysz a dologbol valamit keményen. Én ps3 mat 2008 ban vettem agusztusban, auban 2007 márciusában debütált, usában 2006 novemberében és agustus végén 2008 ban már a heavenly swordot platinumként vettem meg. ergo a konzol még 2 éve nem volt piacon de már voltak rá plainum cimek, most meg majd 5 év után jelentik be.
Szerintem a sony most egy kicsit késön lépet ezzel azért van ez a kereskedök enynit adnak rá használtan ennyi, lehet ennek megvan az oka. Tul jol ment a konzol, adtak rá akciokat e nélkül is, sok volt estleg a digitális akcio vagy azokat mint ps3 on a végén szép lassanként értékelték is le (ps3 most néztem nagyon sok belsös aaa cim 10 dollár és néhány külsös is 15 mig egy ps2 classic alapba 10), szal itt valmiért ezt nagyon késön kezdték el kb 3 évvel késöbb mint a ps3 nél gyanitom a ps1-2 nél isjóval alöbb volt ps2 2009 ben élete végén kanadában boltba új játékok 80% best of volt)
13.
13.
#10: Hát ha azt nézed, hogy 6500 Ft, de utána el tudod még adni, akkor végső soron nem egy nagy kaland. Meg igazából azoknál az arcoknál működik, akiknek kellett valamiféle videojáték, de nincsenek full otthon a témában, mint a tapasztalt gamerek és bemennek a Penny Marketbe és ott vesznek olyan játékokat olcsón, amiknek szép a borítója. Tehát az ilyen nem kifejezetten gamer, de néha egyet lőni szerető karaktereknek ez lehet jó deal. Meg hát így van az, hogy veszel egy PS4-et 40-ért 25 eredeti játékkal.
11.
11.
delphijos
A használt piacot ne keverjük ide. Ez csak annyi, hogy ezek már "hivatalosan" ennyibe kerülnek. Az eddigi akciókat meg a kereskedők adták ahol adták. Erről van csak szó.
10.
10.
ARTURUS22
Pont most gondolkodtam, hogy eddig minden ps1-3 voltak greatest hitesk euba platinumok, de ps4 en ami egy hasitó kozol sehol, erre bejelentik.
Az a baj, amit marus is irt elöttem, hogy bloodbornet pl boltban 5080 forintért vettem a gotyt, uncharted last of us 5k használtan az infamous 4, az killzonet egyszer 2 ért beszéltem le csak nem tudtam elmenni aznap igy a bunko csávo odata másnak, de ma vettem pl egy until davnt 3 ezerért ordert is 3 ért vettem meg first lightott, a tearaway boltban ujonann 3-2,5 körül van hülye voltam, hogy azt megjelenéskor 5 ért megvettem az hittem csak idéglenes akcio, erre enm az volt hanem még fokozták is...
szal igy vagy ugy ezek 6500 ért nem a legjobb dealek.
9.
9.
kergabi83
#8: Tehát amit eddig mondjuk 1500 forintért nyomtak, vagy 2000ért, aztán amikor évek múlva már a kutya sem vette, bedobtak a plusba ingyen, most csak ma, csak nekem prémium ajánlatban 6500-ért? :D Ez valami lecsúszott április 1??
8.
8.
Yanez
#7: Oda van írva az ár után, hogy "ea", ami annyit jelent "each", azaz darabja. Tehát nem egyszeri ár.
7.
7.
kergabi83
Lehet hogy én nem tudom értelmezni, de ez egy örök hozzáférés több mint 20 címhez, ami ráadásul idővel bővűl, egyszeri azaz 1szer 20€-ért?? Ráadásul dobozban is megvehetem a kupont?
Mert így van értelme. Darabra meg ugye nincs, mivel évekkel ezelőtt 1-2 ezerért szórták, minimum a fele meg már lement plussos havi ingyért.
6.
6.
DarkLord
Mind megvan / végigjátszottam és egyikért sem adtam több pénzt kivétel az Uncharted 4 ezek közül, mert ugye az megjelenés napján kellett :) De a többit szerintem még ennél is olcsóbban szereztem meg, amik megvannak és én aztán lemezes játék gyüjtő vagyok...szóval nem valami jó ár ez így nézve viszont akár még jó is lehet valakinek.
5.
5.
delphijos
“már most több mint nagyszerű címet”

Lehet hogy unalmas, de ha már csináltok egy hírt, nem lehetne néha ELOLVASNI mielőtt kikerül ?
4.
4.
Marcus88
Épp ezt mondom,ezek a játékok eddig is ennyibe kerültek a boltokban.
Használtan meg 4500-5000
Nem értem most ezt a nagy leárazás dolgot!
3.
3.
xSHx
Gondolom lemezesen lesz ennyi, full újonnan.
2.
2.
Marcus88
Ezek eddig is 5000-6000 körül voltak!!!
Vagy én néztem el valamit?
1.
1.
dante92
Wow! Azért ez elég jó deal!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...