Frissítve: Törölték az Obi-Wan Kenobi-filmet?

Parkolópályára tették a Lucasfilm legújabb, Obi-Wan Kenobira fókuszáló Star Wars-spinoffját. A háttérben feltehetőleg a Han Solo-film csalódást keltő eredménye állhat, így a Disney inkább új történetek felé tereli a franchise-t.

Kommentek

#23
Engem érdekelt volna egy Obi-Wan film, HA annak a ribanc Kathleen Kenned-nek nincs hozzá köze. De amíg az ő kezében van a SW, addig ne is várjunk csodát. Új filmekből egyedül a Rouge One van volt értékelhető, de gondolom a kis kedves Kathleenünk amúgy nem ilyenre szerette volna.Csak hiba csúszott a rendszerbe.
Már az mindent elárul az igényekről, hogy egy Rian Johnson rendezhet SW filmet/trilógiát......
#22
Ennek akkor lenne értelme, ha egy Jedi mesteren keresztül megismerhetnénk az erőt behatóbban.
#21
Az egész Disnsey féle SW egy 10 éves korosztálynak belőtt utolsó nulla semmi szardomb. Egy büdös parasztvakitás az egész, ami arra jó, hogy a kislányoddal/kisfiaddal (már ha van olyan) beülsz, és ő érezze jól magát.

De értelmes ember erre a szemétre nem mondja, hogy ez jó film, mert értelmetlen, logikátlan szar az egész 0 céllal, 0 jelenettel, 0 szinészekkel, 0 élvezettel.
#20
Szerintem a Solo film teljesen nézhető volt, az igazi baja az, hogy Solo=Ford. Egyébként is azért volt kevés a bevétel mert kb újra forgatták az egészet + az utolsó jedik sok ember számára csalódás (pedig néhány karakter: Rose, DJ + Leia repülése húzta le) pedig nem annyira nézhetetlen mint azt sokan mondják.(Eredeti trilógiával senkinek nem volt baja, pedig kb ugyan az a felállás) Meg szerintem az se tesz jót a bevételeknek, hogy évente dobálják a filmeket. Az ébredő erő rosszabb volt, mint a többi új még is marha nagy volt a bevétele mert újdonság volt, de most az emberek tudják mit várjanak nem is lesz akkora nézettsége a következőknek.
#19
Jobb is, Ewan McGregor ide vagy oda, akármilyen jó Obi Wan is volt, biztos vagyok benne, hogy a film egy kalap szar lett volna és ő se tudta volna elvinni a hátán...de most komolyan, miről szólhatna egy "Obi Wan: A remete" film? Hogy lehetne eladni azt 2 órában, hogy a Tatooine-n hereverészik évtizedekig és messziről nézi a fiatal Luke-t, mint vmi pedofil? Kit érdekelt volna ez? Izzadságszagú, feleslegesen beékelt történet lett volna.
#18
#17: Azért a Rogue One eléggé jól sikerült.
#17
Szegyen amit a Disney muvel a frencsajzzal. 3 ev alatt egy ertekelheto filmet nem tudtak az asztalra letenni. Az Ebredo ero es Az utolso jedik egyenlo a nullaval. RIP SW.
Csak a Rebels utolso evadaban latok remenyt.
#16
#15: *használta
#15
#12: Az erővel semmit nem csináltak az ég világon.
Csupán csak annyi volt hogy Rey beleszagolt a levegőbe és már is profi módon használják az erőt.
#14
#12: A tróntermes harc nem volt vészes, de ezen túl nem sok jó jelenet volt, rossz viszont annál több.
https://www.youtube.com/watch?v=DFKNPG9v16Y
#13
#12: Az egész film felesleges volt, amiben nem Luke, Kylo és Rey volt. Az egész film amúgy totál gyene volt ezen a 3-mon kívül.
#12
#11: Nekem tetszett, hogy kibontakozott kicsit az erő, meg amúgy a filmben rengeteg szuper jelenet volt. (pl. Snoke termében a preterianusokkal való harc nagyon brute volt). Viszont aláirom, hogy Rose csak rontott az egészen, a kaszinós hely pedig egy kicsit felesleges volt.
#11
#7: Pont, hogy az Utolsó Jedik volt a legrosszabb.... egyáltalán nem emelte új szintre a sorozatot ugyan az volt mint a birodalom visszavág, és a jedi visszatér, semmi újat nem mutatott, ja de mégis a kaszinót meg Rose-t (ami 2 legsz@rabb dolog volt a filmben) tehetséges ez a Rian mit ne mondjak. 3 kis kölcségvetésű film után hogy adhattak ilyen nagy címet a kezébe... Remélhetőleg Abrams rendbe hozza a következővel, de az igazat szólva már nem is érdekel a széria.
#10
"A Solo különösen Európában ért el rendkívül alacsony nézettséget, - létjogosultságát mi is megkérdőjeleztük"

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy a még annál is sokkal gyengébb, mégis (általatok) jobbra értékelt Az Utolsó Jedik miatt vesztett annyit a franchise a presztízséből, hogy ezt végre le mertétek húzni.
#9
#6: +1
#8
Nekem tetszett a Solo, annak ellenére, hogy nem vártam a filmet, mert a karakter nekem nem olyan érdekes és számos érdekesebb ember is van.
Ez a film viszont nagyon érdekelt volna.
#7
Eddig az összes új Star Wars film tetszett, főleg az Utolsó Jediknek voltak még a pillanatai amely új szintre emelte végre a sorozatot. A Solo film szerintem kicsit kevés volt, nem volt meg a "mozifilm" hangulata.
Viszont mérges vagyok, hogy az Obi-Wan filmet parkoló pályára teszik, mert McGregor hatalmas lett volna.
#6
Ezt a Rian-t kéne eltakarítani elsőre, és nagyon gyorsan! Nem is értem, hogy bízhattak erre a félkegyelmű, dilettánsra egy trillógiát?
#5
Ne már, végre egy olyan SW karakter amiből tényleg ki lehetett volna hozni érdekes dolgokat, erre törlik...
Bezzeg Rian egy saját trilógiát kap...
#4
Én nem láttam a Solot, mert nem látom abban a srácban Han Solot. Mielőtt bejelentették vola kb senki nem beszélt egy Solo film eshetőségéről, főleg Harrison Ford nélkül. Ellenben egy Obi-Wan filmet Ewan McGregorral szerintem mindenki tárt karokkal várna, a neten is rengeteg rajongó esdekelt egy ilyen filmért. Persze ezt is el lehet tolni, de ennyi erővel hagyják az összes új filmet, mert azokat is pont ennyire el tudják b***ni.