A hétvégén lejárt előfizetéssel is játszható a WoW

Elstartolt a Welcome Back hétvége a World of Warcraftban, így június 24-ig teljesen ingyen játszhatsz a Blizzard MMO-jával, ha korábban aktív előfizető voltál. Ki tudja, talán újra kedvet kapsz hozzá?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#5
#4: De, igazad van, totál ökörség, amit leírtak. Egyrészt amiért modtad, másrészt meg mi az, hogy "ha még nincs meg a Legion...akkor sincs baj" ha a WoD-ig upgrade-elik? A WoD a Legion előtt volt. Tehát így semmi értelmi kapcsolat nincs a kettő között.

Amúgy itt a hivatalos: "Game access will be granted at the last expansion purchased, or Warlords of Draenor, whichever is greater."

Magyarul:
• aki Legion-t vett, Legion-ozhat megint
• aki csak Wod-ot vett, az Wod-ozhat (nekem pl. így pont semmi értelme már)
• aki Wod-nál korábbi kieget vett, annak WoD-ig upgrade-elik és WoD-ozhat
#4
Nem vagyok WOW szakértő, de ezt nem értem:

"Ha még nincs meg a Legion vagy a Battle for Azeroth, akkor sincs baj"

és

"a Battle for Azeroth már a nyakunkon van: augusztus 14-én érkezik"

Ha még meg sem jelent, akkor hogy lehetne meg ??? Vagy félreértek valamit ?
#3
Egyetértek :)
#2
Én is pont a héten fizettem elő újra.. Én mondjuk a légiót toltam jó darabig. Az nagyon bejott! Remélem az új kieg is hozza annak a színvonalát!
#1
Vicces de mellékes, hogy pont a héten fizettem újra elő úgy cirka 9 év után. Új karaktert kell húznom mivel az előző felhasználóm már elveszett a saját hülyeségem miatt, de nagyon jól szórakozom. Lehet mindez csak a nosztalgiának köszönhető, de szívesen szintezek újra, valamint reménytelien várom az új kieget is, elvégre egy régi témát elevenít fel: Horda vs Alliance.