Egész hétvégén tesztelhető a The Crew 2

  • Írta: szlav
  • 2018. június 22.
  • Korai verzió
Link másolása
Elstartolt a The Crew 2 nyílt bétatesztje. Egészen június 25-ig játszhattok a hónap végén érkező versenyjátékkal, ahol az autók mellett akár repülővel, csónakkal, vagy motorral is átszelhetitek Amerikát!

Alig egy hét múlva, június 29-én jelenik meg a The Crew 2, de a Ubisoft már a launch előtt elsütötte a startpisztolyt. Egy hosszúhétvége keretein belül, egész pontosan jövő hét hétfőig mindenki kipróbálhatja a nagy sikerű versenyjáték folytatását.

A béta folyamán a játékosok kipróbálhatják a Street Race, a Rally Raid, a Powerboat és az Aerobatics játékmódokat, így tehát a volán mögött, motorbiciklin ülve, a hullámokat hasítva, vagy a levegőben száguldva is feltérképezhetjük az USA-t. A Fast Fav rendszernek köszönhetően pedig menet közben egy gombnyomásra válthatunk a járművek között.

A PC-sek Uplayen keresztül tölthetik le a béta kliensét, míg az Xbox One-os és PS4-es játékosok egy gyors kereséssel szintén megtalálják azt a Store-ban.

27.
27.
SilasGreaves
#26: Erről van szó, Őrnagy úr!...Meg csónakok...ccc...ilyet? Arra ott a Far Cry. Abban van is értelme legalább.
26.
26.
Őrnagy
#25: Na, itt a jó ellenpélda: Driveclub. Így kell egy jó arcade autósjátékot elkészíteni. Repülők, Istenem...
Jó, hogy nem horgászversenyt raktak bele.
Persze, ez csak az én véleményem.
25.
25.
SilasGreaves
Én biztos nem fogom megvenni. A Driveclub és annak motoros szekciója teljes mértékben kielégít. Sőt itt a nyár, épp most szedtem elő olyan szupi xbox360 játékokat, mint a Split Second ,NFS shift, Dirt3, Forza 4...szóval végre, kijátszhatom őket délutánonként. Újra :)...Még az is lehet, hogy a ps2 is előkerül kis gran turismo nosztalgiázáshoz.
24.
24.
Klank
Kipróbáltam. Elsőre ez egy Asphalt játék. Másodikra ez egy Forza Horizon. Az igazság a kettő között van. Free to play játéknak igényes, teljes árat nem adnék érte. Majd Game passba, vagy Goldba jó lesz mint az első rész.
23.
23.
Anti4730
En is kiprobaltam, de pont ami a leglenyegesebb, az auto fizikaja, mozgasa szornyen ocska. Olyan erzes, mintha egy szappant iranyitanék, egy centivel a fold folott vagy nem tudom, szornyen béna.
21.
21.
DarkLord
Kipróbáltam egy árkás kis móka ennyi. A street racing az tetszett benne ott tényleg nyomni kell az utolsó mp-ig, mert egy hiba és azonnal utolsó vagy. Jók voltak a pályák, amiket lehetett játszani. Az off road nekem nem jött be, a motoros versenyek elég bénák lettek. A repülős része számomra szintén értékelhetetlen volt. A motorcsónakos az feelinges. Míg a túra autó bajnokság, amiben nagyon aláztam a mezőnyt, hiába a sok pálya verseny nem múlik el profizmus nélkül :D Összességében egy közepes játék, amivel jól el lehet szórakozni, de nem teljes áron, hanem valami akció folyamán.
19.
19.
GAMEROD
Sokan itt nincsenek tisztában a realitásokkal, csak ömlik belőlük a negatív vélemény mint tehénből a trágya. A State Of Decay-nál is ugyanez ment, mégis első egy rakás listán. Vannak akik másra kíváncsiak mint az átlag. Persze kevesebben vannak, de ők is kiegészítik a piacot, van rá kereslet.
18.
18.
kamgecam
#16: +1 Egyet kell értsek. Ha több ilyen minőségi cím jönne xboxra, nem ott tartana ahol most. Reméljük kövi genre összeszedik magukat és nemcsak a Forzák hozzák a minőséget.
17.
17.
Max3000
#16: "Szegény ember Forza Horizonja"

Értem a mondanivalód,de ez a mondás most egyáltalán nem tudja megállni a helyét.Hacsak nem 2 dodóért árulják majd.
16.
16.
GemForge
Szegény ember Forza Horizonja... Bazi nagy koppintás. Lenne, ha nem lenne sikkal gyengébb, mint a Horizon. Én azt mondom, hogy inkább kedjen el vki gyűjteni egy kis pénzt, és használtan vegyen egy Boxot Forzával, jobban jár. Ez a gond ezzel a cuccal. Olyan UBIsoftosan mindentbele majdcsakjólesz. De nem jó. Ezen attrakciók nagy része, még a GTA V-ben is megtalálható, de ott van sztori is. (Persze csak felnőtteknek.)
Különben meg koppintsanak nyugodtan, csak legyen lelke a cuccnak! Ennek nincs. Már a szereplőválasztás is nehezemre esett, olyan ellenszenves karaktereket sikerült összehozniuk a srácoknak. Áhhhh... Szóra sem érdemes!
12.
12.
GAMEROD
A játék áráról annyi, hogy valószínű hamar csökkenni fog, de nem baj ha 60 euróról kezdik, mert attól függetlenül rohadt sok munka van benne. A térkép orbiálisan nagy, én kb másfél órát autóztam benne amíg egyáltalán észrevehető lett az útvonalam.
11.
11.
GAMEROD
Itt csak egyéni vélemények hangzanak el, a játék célja nem is volt az hogy überelje a nagyokat, hanem egy könnyed arcade játék volt a cél. Ha pedig annyira kevés embert érdekelt volna, akkor nem lenne második része. Fiatalabb korosztálynak kiváló, mivel nagyobb címekkel az első kanyart nem bírják bevenni, és kikapcsolódni akaró felnőtteknek szintén, mert ha nem is órákat, de rendszeresen jólesik játszani az ilyenekkel is.
8.
8.
Őrnagy
#6: Figyelj, ha senki nem írna negatív kritikákat, akkor egy új tag azt hihetné, hogy ez a tökéletes játék :D
Ezt pedig nem szeretnénk.
Amúgy most elég normális hozzászólások születtek. Nem egyszer olvasok ilyesmit: "Ez a game FOS"
Vagy csak egyszerűen: "SZAR"
Ezekhez viszonyítva a mi hozzászólásaink kulturáltak voltak.
7.
7.
GAMEROD
Tegnap leszedtem Steam-ről, nagyon jó kis játék Arcade fronton ugyanúgy mint az első is volt. A grafika kellemes, az irányítás egyszerű, visszahozta a Midtown Madness korszakot. Mindenesetre számomra szórakoztatóbb ez a változatosság, mint a hatvanadik kört megtenni ugyanazon a pályán.
6.
6.
Zsolee74
Tudjátok az a bajotok,hogy "igazi"magyarok vagytok,megy a fikaparti....Nektek mindíg félig üres a pohár...Nem azt kellene látni,hogy van egy szórakoztató játék,ami arcade,NEM szimulátor??Egyébként ki mondta,hogy szerezzétek meg???Mi akiknek bejön ,majd élvezzük...és csak a teljesség kedvéért: több,mint 35 éve tolom....Szép napot! Akinek nem inge.....
5.
5.
#2: 2018 van. Nem arról van szó, hogy nem tudták megcsinálni a fizikát. Direkt ilyen. Túlzottan is casual játék, de ezt nem is tagadja. Persze ettől nem lesz kevésbé nevetséges.

Azért hozzáteszem, hogy még a GTA 5-ben is kontrollálható a kocsi a levegőben, illetve itt sem kanyarodik, csak forog.
4.
4.
Őrnagy
Az első részben nagyon jó zenék voltak. És több időt fordítottam az együttesek megismerésére, mint a játékra.
2.
2.
DeKor
Kipróbáltam, és nagyon bíztam benne, hogy jó lesz. De nem lett az. Most komolyan, ezt kinek találták ki? Az autó lepattan a betonfalról és megy tovább? Utoljára 20 éve láttam ilyen megoldást, azóta fejlődött "egy kicsit" a fizika.
Nekimegyek a forgalom többi autójának, és semmi reakció? Könyörgöm a GTA és a Driver a kilencvenes (!!!) években megoldotta, hogy legalább minimális reakció legyen az NPC-k részéről!
De a kedvencem, hogy ugratás közben, a levegőben is lehet kanyarodni. Ez komoly? Ez akkor egy Mario Kart Photorealistic Edition akar lenni, vagy mifene? Mert minden egyes eleme úgy van kitalálva, mintha kisgyerekeknek készült volna.
1.
1.
Neo1989
GT 1030 alatt Medium beállításokon olyan szép mint az álom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...