The Banner Saga 3 - készítsd el a saját trailered!

  • Írta: szlav
  • 2018. július 2.
  • Hír
Link másolása
A hónap végén lezárul a The Banner Saga-trilógia, a játék készítői pedig egy egészen különleges versenyt hirdettek ki. A felhívás egy trailer elkészítésére ösztönzi a játékosokat, a nyertes markát pedig busás pénzjutalom üti majd.

Július 26-án érkezik a Stoic Studio és a Versus Evil játékának harmadik epizódja, a The Banner Saga 3. A hatalmas sikereknek örvendő taktikai RPG-sorozat méltó lezárást tervez a vikingek történetének, ehhez pedig a készítők segítségül hívják a nagyérdeműt is.

A játék hivatalos oldalán közzétett felhívásban saját trailer elkészítésére ösztönzik a rajongókat. A nyertesek persze nem maradnak jutalom nélkül - a legjobb előzetest elkészítő játékos 4500 dolláros (1,27 millió forintos) pénzjutalomban részesül majd. A dobogó második helyezettje a trilógia Digital Deluxe kiadását kapja majd PC-n, míg a három kiválasztott bronzérmes játékos a harmadik részt kapja majd meg az általuk kiválasztott platformon. 

A verseny szabályait öt pontban fogalmazták meg, amelyek így szólnak:

  1. Olyan ember számára készítsd a trailert, aki még sosem játszott a The Banner Sagával, de mégis érdekelheti őt a téma.
  2. Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy a saját, egyedi történetedet elmeséld. Légy kreatív, informatív és hass az érzelmekre úgy, ahogy azt jónak látod. Mutasd be a The Banner Saga felnőtt, történetközpontú tematikáját!
  3. A videó legyen 5 percnél rövidebb.
  4. A trailerekhez felhasználhatod az itt található anyagokat, valamint az általad kreált tartalmakat (gameplay, élőszereplős videó, animáció, vagy bármely más módszer, amivel be tudod mutatni a történetet). A fent említettek természetesen saját tartalmak legyenek, nem tulajdoníthatod el mások munkáját.
  5. A verseny szerződési feltételeit ide kattintva olvashatjátok. A videóanyagot a contest@bannersaga.com címre küldhetitek, s ezzel elfogadjátok az említett jogi feltételeket. A beküldés határideje: magyar idő szerint július 21., reggel 7 óra 59 perc.

Ha ti is úgy döntötök, hogy jelentkeztek a felhívásra, akkor sok sikert kívánunk a versenyhez! A győzteseket egyébként július 25-én nyilvánítják ki ezen az oldalon. Maga a játék pedig másnap, azaz július 26-án jelenik majd meg, keressétek PC-n, Macen, Xbox One-on, PlayStation 4-en, vagy Nintendo Switchen!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...