Idén érkezik a Shakedown: Hawaii

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Életjelet adott magáról a Retro City Rampage folytatása, a Shakedown: Hawaii. A retro grafikával operáló, felülnézetes anyag tömve lesz popkulturális utalásokkal, és most már tudjuk, idén biztosan lecsaphatunk rá.

Néhány éve a Retro City Rampage hűen megidézte az első Grand Theft Auto szellemiségét, és tömve volt különféle filmes utalásokkal. Már egy éve nem hallottunk a projektről, ám a Vblank Entertainment szólt, hogy idén biztosan befut a játék PC-n, Xbox One-on, PS4-en, PS Vitán és Nintendo Switchen.

A Shakedown: Hawaii 30 évvel a Retro City Rampage eseményei után játszódik. Főhősünk már nyugdíjba vonult, de eltökélte, hogy egy nyereséges vállalatbirodalmat épít fel. A nyitott világban számos küldetést vállalhatunk el, ingatlanokat vásárolhatunk, növelhetjük befolyásunkat és más cégeket kebelezhetünk be. Olykor gátlástalan eszközökkel, autós üldözésekkel és lövöldözéssel.

Szóval igazi bűnözőszimulátorral van dolgunk, a hangszórókból synthwave zenék szólnak, felhajtott gallérral, rikító öltönyben és makkos cipőben indulunk ámokfutásra.

A tavalyi előzetest itt találod.

1.
1.
When it's done helyett most már "idén", nagyszerű. Elég lett volna ha a konkrét dátummal adnak életjelet szerintem, mert elég régóta várja már a nép.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...