Itt a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 4.
  • Videó
Link másolása
Csúszás nélkül, a tervezett időpontban jelent meg a Red Faction: Guerrilla felújított változata, így a kötelező launch trailerrel hangolódunk a premierre. Ha PC-n megvan az alapjáték, ingyen frissítheted az új verzióra.

A vörös bolygó meghódítása vár ránk a 30 dolláros Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Editionben. A Kaiko Games továbbfejlesztett bevilágítással, árnyékokkal és textúrákkal dobta fel az előző generációs akciójátékot. És ahogy azt a THQ Nordic megígérte, ha PC-n megvan az eredeti verzió, ingyen frissíthetsz a remasterre.

PC-n akár natív 4K-ban is futhat a játék, míg Xbox One-on 900p-t kapunk 60 fps-sel, Xbox One X-en pedig választhatunk az 1800p és a 60 fps, vagy a 4K és a 30 fps között. PS4-en 1080p és 60 fps is elérhető, míg PS4 Prón 1500p és 60 fps, vagy 4K és 30 fps áll rendelkezésünkre.

A Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Editiont már mi is megkaparintottuk, hamarosan beszámolunk a tapasztalatainkról.

4.
4.
FrankBlack
Köszi a hírt, tényleg ott figyelt a steam könyvtáramban. Csak úgy halkan meglapult ott, nem is kaptam róla semmi infót, hogy ott van :) Leszedtem, kipróbáltam. Az eredeti játékból a mentést lehet importálni, ez jó. Reméltem hogy így lesz. De én semmi nagy eget verő nagy különbséget nem tapasztaltam. Nyilván van különbség, de nekem nem nagyon szembetűnő.
3.
3.
PaprikaJancsi
Steamen alap ár nem 30€, hanem 20€, és július 10-ig csak 10€.
1.
1.
PaprikaJancsi
Ez a thqnordic csak úgy ontja ki magából a címeket :) egyszer lehet beszerzem, mert régen megvolt de végül nem vittem végig...hátha most
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...