Szellemek kísértenek a Two Point Hospitalban

A legújabb fejlesztői kommentárral megspékelt gameplay videóban két érdekesség derült ki a Two Point Hospitalról, például az, hogy az elhunyt betegek szellemei visszajárnak kísérteni. Szerencsére ez a probléma is elhárítható.

Ötperces gameplay bemutatóval jelentkezett a Two Point Studios - a videóban Lauran Carter közösségi menedzser és Craig Laycock márkafelelős mesél nekünk a kórház-szimulátorukról. A Theme Hospital szellemi örököséből nem hiányzik a humor sem, egy sor képtelen helyzetben találhatjuk magunkat.

A nemrég elhunyt páciensek szellemei például kísérthetnek a folyosókon és a szobákban, ám aggodalomra semmi ok, fogorvosainkat átképezhetjük szellemirtókká, akik a nyálelszívójukkal csapdába ejthetik a kóborló lelkeket. Ez nagyon fontos, lévén a beszippantott ektoplazmát tanulmányozva kutatási pontokat kapunk értük, és kiderülhet, mi ölte meg pontosan a betegeket.

Ezenkívül lesznek olyan látogatók is, akik rocksztárnak képzelik magukat. A pszichiátereink szerencsére meggyőzhetik ennek ellenkezőjéről a delikvenseket.

A Two Point Hospital 2018 utolsó negyedévében érkezik PC-re.

7 komment - szólj hozzá!