Szellemek kísértenek a Two Point Hospitalban

A legújabb fejlesztői kommentárral megspékelt gameplay videóban két érdekesség derült ki a Two Point Hospitalról, például az, hogy az elhunyt betegek szellemei visszajárnak kísérteni. Szerencsére ez a probléma is elhárítható.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
#6: Igen, csak ott egy 90 nm-es lakást dirigálsz meg mondjuk 4 embert. :) Itt meg van 15 orvosod, 12 nővéred, takarító személyzet, betegek akiket szemmel kell tartani, stb. :)
#6
#5: Nm lenne az átláthatatlan, egy Sims-ben se átláthatatlan az emelet. Csak azért mert elég kevés földszintes kórházat látni, én még nem is láttam. Max orvosi rendelőt.
#5
#4: A TH-ban is ahogy haladtál előre, lehetett több és nagyobb szárnyat venni. Szerintem az emeletes megoldás kicsit átláthatatlanabb lenne, de lehet itt már lesz ilyesmi is. Még egy szép Settlers 2 és Heroes of Might and Magic 2 remake kéne és a gyerekkorom újraélhetném. :)
#4
Azért csak jobb lett volna ha testreszabhatóbbá válik a kórház a Theme Hospitalnál. Például én építhetném meg magát az épületet, aztán ha van elég zsé lehetne bővíteni emeletekkel stb...
#3
Egy cseppet sem tűnik többnek mint egy Theme Hospital remake, de én ezt nem is feltétlenül bánom. :)
#2
Nincs ebben újdonság, a korábbi videókból leszűrhető volt hogy lesznek szellemek.
#1
Ez baromi jó kis játék lesz, már alig várom :)