Ősszel Switchre is befut a Mutant Football League

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 5.
  • Bejelentés
Link másolása
PC-re, PS4-re és Xbox One-ra már megjelent az amerikai foci sajátos és véres értelmezése, idén szeptemberben pedig érkezik a bővített Dynasty Edition, amely már Nintendo Switchen is tiszteletét teszi.

A Mutant Football League egy 2013-as Kickstarter-projekt eredménye, a játék - hasonlóan a Blood Bowlhoz - a fantasy és a sci-fi műfajt ötvözi az amerikai focival. Az 1993-as Mutant League Football szellemi örökösében csontrepesztő és véres küzdelmeket vívnak az orkok, robotok, csontvázak és űrlények.

Ám mindezt mély stratégiai lehetőségekkel és morbid humorral is felvértezték. Csapdákat pakolhatunk le a pályára, és nem kell az ellenfél testi épségét megőriznünk, kíméletlenül leszámolhatunk velük.

A PC-s változat tavaly novemberben érkezett meg, ezt követte idén januárban a PS4-es és Xbox One-os verzió. Szeptember 18-án fut be a Dynasty Edition, immáron Nintendo Switchre is, benne az újdonságnak számító Dynasty móddal, ahol már az edző szerepét is átvehetjük, győzelemhez segítve a csapatunkat. Bizonytalan újoncokból igazi gyilkológép focistákat képezhetünk ki. Több szezonon át terelgethetjük a csapatot, kezelhetjük a játékosok fizetését és így tovább.

Az új verzióban a vérfarkasok és a démonok is csatlakoznak fajok felhozatalához, illetve két új csapattal bővül a játék, de új piszkos trükköket is bevethetünk a győzelem érdekében.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...