Conan Exiles - a Funcom legsikeresebb játéka

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 5.
  • Biznisz
Link másolása
A Funcom jelentése szerint a nemrég a korai hozzáférésből kilépett Conan Exiles lett a stúdió legjobban fogyó játéka, amivel a csapat korábbi Conan-játékát, az Age of Conan: Hyborian Adventurest taszította le a trónról.

A Funcom bejelentése szerint a Conan Exiles a stúdió történetének legjobban fogyó játéka lett, ezzel legyűrve az 1,4 milliós eladással büszkélkedő Age of Conan: Hyborian Adventurest. A Conan Exiles még tavaly januárban lett korai hozzáférésben kipróbálható, majd most májusban a teljes változat is megjelent.

Az örömhír kapcsán a játék kreatív igazgatója, Joel Bylos elárulta, hogy ebben a negyedévben egy méretes frissítéssel készülnek, amiben megjelennek majd az állatok, illetve azok háziasítása, így tevéket és párducokat is szelídíthetünk, hogy aztán bázisunkat védjék, illetve segítsenek a teherszállításban.

17.
17.
Max3000
#13: Kölyök koromban én is nagyon élveztem volna szerintem ezt a Conan-t,de sajnos már nincs annyi időm játszani.Mindig is úgymond irigyeltem azokat, akik ráérnek,hogy ilyen időrabló játékokkal játszanak.
16.
16.
PaprikaJancsi
#15: Én is csak jót hallottam róla.
Viszont ez a Green Hell engem teljesen elkerült, de ahogy nézem nem tűnik rossznak, sőt.
13.
13.
godach
#12: pfff ne is mondd. Mint kölyök koromban.
most is 3 óra múlva csörög a teló, de még egy kis fát.... csak vágok.
Meg követ... :D szedek
12.
12.
PaprikaJancsi
#11: Látom bejöttek az időrabló játékok :D
11.
11.
godach
#10: OFF: Megveszem én neked... játssz egyszer frissebb játékokkal is :D

ON: Örülök a mostani Humble-nak. A Conan, pont jól jött, mert a RAFT és Vortex után, most a Subnauticára szeretnél ráállni, viszont kell a B terv :D
10.
10.
crytek
Kzben most látom csak csoda történt.A GTA 5 végre megkapta az alapár leárazást
El sem hiszem hogy végre merték csökkenteni az alapárat... Már csak a jóféle -75%-ra kell várni ás behúzzuk szigorúan kártyapénzből :C :C
9.
9.
PaprikaJancsi
#8: Szerintem nagyon jó kis csomag, a Conannak nagyon örülök, ez a Hat in Time sem tűnik rossznak, és az Escapistet is meglestem, hátha bejön.
2.
2.
Normen1976
Hát.. valahol egyet kell értsek. Mindemellett jelenleg az egyetlen játék ami leköt, tetszik, élvezem és a haverokkal megfelelő játékélményt biztosít. Persze szigorúan nagy látszámú PVP szerón.
Betaláltak ezzel a játékkal, de sajnos nagyon érezhető a kis pénz, kis foci, kevés ember, kis stúdió szindróma.
Sajnos nincs mit tenni, a nagy stúdiók már csak a tutira mennek, nem újjítanak, nem készítenek új játékot... csak a jól bejáratott címek 4.5.6 részeit tolják az arcunkba. Újba, érdekesbe nem mernek belefogni. Maradnak a kis stúdiók ötletei, amelyek nagy része hamvába hullik a pénz és megfelelő munkásember hiánya miatt.
1.
1.
PiszkosFred
Meg a legbugosabb is.

Amikor jon egy 2.2 gigas "minden peccsek anyja" nevezetu 800+ hibat javito szuper-mega-giga javitas, amely az elesites perceben minimum ennyit uj hibat okoz is, akkor a virtualis terben a Bethesda mesterek elismeroen megveregetik a Funcom padawanok vallait :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...