Anthem - 20 perc gameplay fejlesztői kommentárral

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 6.
  • Videó
Link másolása
A BioWare most teljes egészében végigpörgeti előtted az Anthem E3-as demóját, így 20 percnyi - kifogástalan minőségű - gameplay bemutatóval gazdagodsz. Hőseink jetpackkel fedezik fel a környezetüket és ellátogatnak egy erődbe is.

A júniusi expó során csak rövidebb kivonatot láthattunk az Anthem E3-as demójából, de most végigizgulhatjuk a Scar and Villainy missziót a játék vezető producerének tolmácsolásában. Ben Irving szépen végigvezet minket egy vízesésen - a vízfolyam még a jetpackjeinket is hűti.

Repülünk, úszunk és futunk, valamint harcolunk az ellenséges Scar erőivel, majd egy börtönként funkcionáló erődöt tisztíthatunk meg. Érdekesség, hogy a misszió közepén egy másik játékos is csatlakozik hozzánk. A kooperatív mód drop-in/drop-out rendszerű, és már csak azért is érdemes kipróbálni, mert a várható jutalom is nagyobb lesz, ha többen játszunk.

Az Anthem 2019. február 22-én veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Az ígéretek szerint az endgame tartalommal sem lesz gond.

8.
8.
Robilluma
#6 és #7: Ezt a fejlesztők elárulták nektek h olyan open world lesz ahol fogják a kezed és lineárisan vezetnek??? Omg, ilyet ne írjatok már.
Milyen fantáziát nem látsz Max? A játék világa nem fantáziadús v a témája? Kifejthetnéd.
Ha a játék világa nem fantáziadús (az alapján a pár perc alapján amit láthattunk belőle...) akkor neked semmi sem lesz az.
7.
7.
Max3000
#5: Azért nekem is van egy olyan véleményem erről az Anthemről,hogy a legkisebb fantáziát sem látom eddig benne.(ha nagyon röviden akarok fogalmazni)
6.
6.
GAMEROD
#5: Tipikusan látszik a hozzászólásodon hogy fel lettél ültetve a hype vonatra. Én arról mondok véleményt amit látok. Nyilván nem vagyok már 12 éves hogy az ilyesmi lekössön, de egy Mass Effect készítőktől az ember nem arcade lövöldét vár. A játékbeli nyílt világ pedig kb. olyan hogy egy térképen játszódik, de nem mehetsz arra amerre akarsz, hanem majd a játék akadályokkal teszi full lineárissá.
5.
5.
almaspite
#3: Neked a division se jött be. Ez játék se jelent meg, de látod a jövőt. Szihés fájdalmakat okoz ha nem mocskolsz egy játékot ami ennyire nem jön be neked minden kiadott cikknél? És ennyiből leszűröd hogy könnyű lesz amikor még Strongholdot se mutattak a fejlesztők.

Mint a fennakadás azon, hogy számok repkednek az arcodba. Ez melyik rpg-be nincs így?
Mondjuk az is igaz, hogy én csak az átlag sebzéseket írnám ki 10 másodpercenként vagy a harc végénél, csak a kiugró sebzést ami több az átlagnál jeleníteném meg (ha van esély a kritikus sebzésre, ha nincs és az a kritikus sebzés ha a fejét lövöd akkor az átlag sebzés). Egy shooterbe szerintem is kicsit sok minden lövedék sebzését kiírni, de hát ez van. Azonban még mindig ki lehet kapcsolni ha valaki nem akarja nézni. Szóval szörnyű dolog ez is ezekbe a játékokba.

Ezen kívül persze lehet igazad, és egy sz*ros casual lesz vagy nem. Bár az előző feltételezést amit írtam, nem zárja ki,ha igazad van. A másik nekem még mindig tetszik és imádom az r6-ot ha ez jó játék lesz, akkor én se találkoztam lövöldözős játékkal... A grafikáról annyit ha nem lenne teli technikai oldalon hibákkal, akkor a rimworld lenne az egyik kedvenc játékom. Pedig nem foszforeszkál az arcomban az biztos.

Mielőtt megkapom az elvakult fan boy címet. Előző cikknél
Neotechtr vitatkozni nem tudok, tökéletesen igaza van. Ő nem csak benyögött valami marhaságot, ellentétben ollie92-val.
4.
4.
Robilluma
Valóban felvetődnek kérdések de amíg nem tudunk semmit a story line-ról, kár szidni. A játék gyönyörű. Open world pipa. Harcrendszer valóban andromédás, de nincs baj ezzel mert ott ez volt az egyik erénye a játéknak. Azt mondja a fejlesztő h egyedül is lehet játszani, nem kell feltétlenül társakkal menni, de a combo hatások akkor elvesznek gondolom tehát sztem inkább coop játék :/ Főleg ilyen nagy monsterek elleni harcban látszik. Jó lenne ha tényleg lehetne szimplán egyedül is játszani. A ME Andromédával ellntétben itt nem ismétlődő a környezet és a környezetünkben lévő élőlények sem szóval ahhoz nem hasonlítanám. Olyan Monster Hunter World-ös a környezet. Reméljük a legjobbakat. ;)
3.
3.
GAMEROD
Ez maximum annak fog bejönni aki még nem találkozott lövöldözős játékkal, vagy csak a grafika neki a lényeg. Dögunalom a játékmenet, már most látom. Semmi taktika, sunyizás csak agyatlan lövöldözés meg fel-alá repkedés. Vérbeli casual szint.
2.
2.
_Tappancs_
Engem az ME andromedara emlékeztet és a destinyre(Division), hát egyik se a szívem csücske...
1.
1.
McDuff
Nagyon szurkolok a BioWare-nek, hogy ez végre összejöjjön nekik, mert ha ez sem, akkor az EA szerintem kirúgja alóluk a széket, azt pedig nem szeretném. Viszont nekem ez a játék még ez után a 20 perc után is olyan "meh", nem mozgatott meg. Valahogy nem tudok elvonatkoztatni az Evolve-tól: 4 fős coop, idegen bolygó, szörnyek, kampány a klasszikus értelemben nuku és hát mindannyian tudjuk mi lett annak is a vége. Persze Division-s elemeket is felvonultat szép számmal, úgy hogy én azt mondom valamelyik játék sorsára jut ez is a 2 közül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...