Faluépítő szimulátor lett a Kingdom Come

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 6.
  • Letöltés
Link másolása
Már elérhető a Kingdom Come: Deliverance első prémium DLC-je, a From the Ashes, amelyben - a szokásos RPG-s küldetések mellett - lehetőségünk lesz egy saját falu felépítésére és irányítására. A csomag szépen beépül a kampányba.

A From the Ashes DLC-ben egy egykori banditatábort virágoztathatunk fel, mivel hősünk, Henry ezúttal egy település végrehajtója lesz. Mi felelünk az épületek felhúzásáért és a falubeliek közti viták elrendezéséért. Kiválaszthatjuk, hogy milyen típusú struktúrákat részesítünk előnyben, beleértve a kocsmákat, harci arénákat és sok mást is.

Természetesen a szükséges nyersanyagról is nekünk kell gondoskodnunk, ahogyan a munkások béréről is. Noha a DLC szépen integrálódik a kampányba, az építkezéshez és fejlesztéshez nélkülözhetetlen NPC-k újak lesznek.

A kocsma szép pénzt hoz, ha elkészül, de az érméket be is fektethetjük. Például új lovakat vásárolhatunk, vagy alkímiai asztalt helyezhetünk el a városházán. A nap végén pedig kockázhatunk is az ivóban, vagy harcolhatunk az arénákban.

A kiegészítő 10 eurós áron vásárolható meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3.
3.
Extol
#2: Már vége lett, 5-vel...
2.
2.
#1: A nyári leértékelések még csak most jönnek majd.
1.
1.
Extol
Kár, hogy nem a nyári leértékelések előtt érkezett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...