Ingyen kipróbálható játékok a hétvégére

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 6.
  • Akció
Link másolása
A PS4-esek dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen egy viszonylag friss versenyjátékot, az Onrusht nyüstölhetik mától egészen vasárnapig. A Steamen és Xbox One-on a harmadik születésnapját ünneplő Rocket League-be kóstolhatunk bele.

A Motorstorm és a Driveclub fejlesztőinek új játéka a múlt hónapban jelent meg, ezért kicsit meglepő, hogy máris kipróbálhatjuk az Onrusht PS4-en. Talán nem fogy valami jól a Codemasters őrült versenyjátéka? A tesztünkben mindenesetre imádtuk a sárdagasztást.

Az Onrush tehát július 6-9. között ingyen nyúzható, a kampányt és a multit alaposan megbolondítják a kasztalapú járművek. Az egyébként teljesen véletlenszerű, hogy az online mókában éppen milyen játékmód következik, így nem árt jó előre begyakorolni minden trükköt.

Tegnap írtunk róla, hogy a Rocket League a harmadik szülinapját ünnepli, ennek apropóján pedig július 6-9. között a játék kitárta az arénáit a Steamen és Xbox One-on. A focit és az autóversenyt ötvöző anyag mára klasszikus lett, és könnyen bele is lehet rázódni, így némi gyakorlás után már nyugodtan online vizekre lehet evezni.

Ha megtetszik a Rocket League, most 10 dollárral olcsóbban húzhatjuk be.

4.
4.
crytek
#2: Szerintem az ,hogy valaki nem akar költeni az nem érthetetlen párszázmillió ember van így a földön.

Dirt sors 1 év után utánunk dobták.....(Humble Havi csomag) ez is hasonló szitu lesz mert félelmetesen hamar kapta meg az 50% offot.
3.
3.
mjsilvester
A motorstor nagyon ott volt máig néha játszom vele psp-n ha nem vagyok itthon.
Az Onrush kisssé másabb lett eddig 1x játszottam vele sajna nem annyira jön be ez a kissé idétlen lökdödéses játékmenet, a motorstorm miatt vettem meg de ez nem ugyanaz sajna.
2.
2.
godach
#1: Még mindig érthetetlen számomra a gondolkodásmódod, de hála istennek kevés van belőled :D

A hírhez hozzászólva, engem érdekel az OnRush. A Motorstormokkal is sokat nyomtam, imádtam az őrült száguldozást. Az RL-nél viszont a gyenge idegzetűeket óva intem az Online-tól. Azért amit a pro srácok leművelnek, az kegyetlen :D
1.
1.
crytek
ONRUSH nem lett valami nagy szám... Már most kapja a 40-50%-os offot azt alíg jelent meg..
PCre is hamar a Dirt sorsára fog jutni ami nagyon jó dolog. Várjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...