Dead Island 2 - még mindig fejlesztés alatt

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 6.
  • Hír
Link másolása
Jó hírünk van a zombis játékok rajongóinak! A Deep Silver közel sem feledkezett meg a Dead Island 2-ről, sőt, a játékot azóta is folyamatosan fejlesztik. Ugyan konkrét dátum még nincs, de a megjelenés már biztosan garantált.

Pár napja írtunk róla, hogy a Dead Island egy Survivors alcímet viselő free-to-play mobilos játékkal tér vissza, ami miatt joggal merült fel a kérdés, hogy ha a franchise mobilokra látogatott el, akkor azért készül-e még egyáltalán az eredeti Dead Island folytatása. Nos, igen!

Ugyan a remekül sikerült első trailer (lásd alább) bemutatása óta már több mint négy év telt el, a Dead Island-franchise-ért felelős Deep Silver a napokban egy hivatalos Twitter-bejegyzésen keresztül újból megerősítette, hogy a játék fejlesztése még mindig folyamatban van, nem törölték a projektet.

A Dead Island Techland által fejlesztett első része még 2011-ben jelent meg és komoly sikereket ért el mind a közönség, mind a kritikusok oldalán, azonban a Techland ezután – illetve jelenleg is – a Dying Light-szériával kezdett el foglalkozni, a Dead Islandet pedig más stúdióknak adták át, így az éveken át tartó késlekedés szinte garantált volt.

A játék az eredeti tervek alapján PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re fog megjelenni.

6.
6.
GAMEROD
A Dead Island jó lett volna ha tényleg arról szól amit a trailere mutatott, de köze nem volt hozzá. A Dying Light nem jött be, nem tudtam megbarátkozni a rengeteg ugrálással meg tetőre mászással. A Dead Island 2 pedig valami paródiának néz ki.
5.
5.
godach
#4: Ezen gondolkoztam én is. A Daying után pótoltam a Riptidet és annyira fapados volt, hogy az valami hihetetlen a DL-hez képest. Tényleg nem értem, miért eröltetik, hisz "saját maguk versenytársai így" ráadásul a Dying Light oda vissza elveri a másik címet. :/
4.
4.
BockÚr
Mi értelme van ennek? dying oda-vissza veri főleg a mostani 2. ra leszek kíváncsi.
Csak cinematic trailert tudnak ezek a srácok semmi mást..
3.
3.
Nicodemus
Dead Island 1 egy rakas szar volt. A masodik viszont nagyon jol nez ki szal remelem elkeszul
1.
1.
zozo76hun
Azt hittem hogy mar reg elkaszaltak a 2. reszt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...