Ilyen egy bossharc a Dragon Quest XI-ben

  • Írta: szlav
  • 2018. július 7.
  • Videó
Link másolása
A Japánban nagy sikereknek örvendő Dragon Quest XI lassacskán begördül a nyugati piacra is. A Square Enix a legutóbbi livestreamje során bemutatta a játék egyik bossharcát, ahol ízelítőt kaphatunk az angol szinkronból is.

Bő egy év után hozzánk is eljut a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. A Square JRPG-je több mint száz órányi tartalmat kínál a játékosoknak, s mindezt végre a Japánra kevésbé fogékonyak is élvezhetik! A szeptemberben érkező kiadás teljes angol szinkronnal és felirattal, valamint a nyugati játékosok számára jóval barátságosabb menürendszerrel kerül majd a polcokra.

Mindezt persze legjobb, ha akció közben nézzük meg - íme, tehát negyed óra a Square Enix legutóbbi élő közvetítéséből. A videó során hőseink a Tentacular nevezetű hatalmas csápos szörnnyel küzdenek meg:

A Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age szeptember 4-én érkezik hozzánk is, mégpedig PC és PlayStation 4 platformokon. A játék valamikor később Switchre is várható lesz, de erről pontos dátumot sajnos még nem tudunk mondani.

2.
2.
north
Hmmm.... Mintha ezt már láttam volna már valahol...De hol?
Áh! Megvan!

"Dragon Quest VIII Intensifies" :D
1.
1.
Tidus
Sajnos hazánkba ez a műfaj végképp népszerütlen.Még jrpg-k aranykorában is (PS1-PS2) se volt túlságosan elterjedt egy jrpg se...pedig ez nem kis cím ám,biztos vagyok hogy rengeteg országban jó eladásokat fog produkálni.Talán ezt a játékot várom személy szerint a legjobban ebben az esztendőben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...