Ilyen egy bossharc a Dragon Quest XI-ben

A Japánban nagy sikereknek örvendő Dragon Quest XI lassacskán begördül a nyugati piacra is. A Square Enix a legutóbbi livestreamje során bemutatta a játék egyik bossharcát, ahol ízelítőt kaphatunk az angol szinkronból is.

Bő egy év után hozzánk is eljut a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. A Square JRPG-je több mint száz órányi tartalmat kínál a játékosoknak, s mindezt végre a Japánra kevésbé fogékonyak is élvezhetik! A szeptemberben érkező kiadás teljes angol szinkronnal és felirattal, valamint a nyugati játékosok számára jóval barátságosabb menürendszerrel kerül majd a polcokra.

Mindezt persze legjobb, ha akció közben nézzük meg - íme, tehát negyed óra a Square Enix legutóbbi élő közvetítéséből. A videó során hőseink a Tentacular nevezetű hatalmas csápos szörnnyel küzdenek meg:

A Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age szeptember 4-én érkezik hozzánk is, mégpedig PC és PlayStation 4 platformokon. A játék valamikor később Switchre is várható lesz, de erről pontos dátumot sajnos még nem tudunk mondani.

2 komment - szólj hozzá!