Már a kanyarban van a The Witcher-szerepjáték

  • Írta: szlav
  • 2018. július 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Cyberpunk 2020-ért is felelős R. Talsorian Games augusztusban végre kiadja a The Witcher világában játszódó asztali szerepjátékát. Az alaptörténet a második és harmadik videojáték történései közt zajlik majd.

Egyre jobban elmélyül a CD Projekt RED és az R. Talsorian Games kapcsolata. Míg a lengyel videojáték-fejlesztőstúdió teljes erővel dolgozik a Cyberpunk 2077-en, az annak alapjául szolgáló RPG készítői a The Witcher világába kalauzolnak vissza bennünket. 

Az egész egyszerűen csak The Witcher Role-Playing Game névvel ellátott asztali szerepjáték először az amerikai Gen Con alatt lesz majd kapható, amely augusztus 2-án kerül megrendezésre Indianapolisban. Ezután kerülnek majd fel a PDF-ek az R. Talsorian hivatalos oldalára, s ezután lehet majd megrendelni a nyomtatott változatokat is. Lássunk tehát egy előzetest arról, hogy mire is kell számítani: 

A játék egyébként a The Witcher II: Assassins of Kings és a The Witcher III: Wild Hunt eseményei közt játszódik majd. A szabálykönyv tartalmazza majd a videojátékokban megismert fajok és bestiák teljes listáját, így nemcsak mutáns witcherként, hanem kedvünk szerint akár nlfgaardi nemesként, vagy Scoia'tael útonállóként is belevethetjük magunkat a kalandokba.

3.
3.
Ooorky
#2: Jelen :-) .
De én nem várom. Regénynek zseniális a Witcher, de rpg-nek szerintem nem jó a világa.
2.
2.
Mufika
Várom már!
(kíváncsi vagyok mennyi ember játszik tabletop rpgket itt a gamekapcson)
1.
1.
BrockSamson
Kivancsi vagyok a Fuzionbol az 1d10 vagy a 3d6 rendszert fogjak hasznalni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...