Íme, a Steam 1000 legtöbbet játszott játéka

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 9.
  • Toplista
Link másolása
A minap egy apró zavar jelentkezett a Steam API-ján, amit a Valve gyorsan be is foltozott. Szerencsére a SteamSpy atyja elég gyors volt ahhoz, hogy a hiba alapján összeállítsa a platform legtöbbet játszott játékainak toplistáját.

A SteamSpy atyja, Sergey Galyonkin szemfüles volt, és a Valve platformjának egyik hibáját kihasználva összeállította a legtöbbet játszott játékok top 1000-es listáját. Persze lehetnek eltérések, elvégre azok a címek nem kerültek bele, amelyek nem dobnak achievementet.

A teljes listát ezen a linken találod, míg az élmezőnyt alább láthatjátok:

  1. Team Fortress 2
  2. Counter-Strike: Global Offensive
  3. PlayerUnknown's Battlegrounds
  4. Unturned
  5. Left 4 Dead 2
  6. Payday 2
  7. Garry's Mod
  8. Warframe
  9. Counter-Strike: Source
  10. Paladins
12.
12.
Chrysh
Mellesleg vki a kommentek között írta, hogy a listán az a felhasználói bázis van, akik legalább egyszer játszottak a játékkal azután, hogy a steames achievementeket bevezették a játékoknál.
11.
11.
Chrysh
Mondjuk azért még így is fura lista, hogyha állítólag a teljes játékosbázist számolja a cikk szerint, mert pl.: DOTA sehol sincs megemlítve.
10.
10.
Chrysh
#7: Mondjuk azt én se nagyon tudom felfogni, hogy a listán szereplő sok MÉG MINDIG Early Access címekre miért harapnak olyan tetemes mennyiségben, de ez csak az én személyes vívódásom, amit nem bírok felérni ép ésszel. Személy szerint van olyan játék, amit várnék hogy kijusson az EA pokolból, de még mindig ott csücsül és látván a mostani listát sok címről elmondható, hogy köszöni, jól van, nem is kell sürgetni azt a befejezést.
9.
9.
GAMEROD
#8: Miért lenne félrement reakció? Ez szűrhető le a címekből.
8.
8.
#7: Nagyon nem vágom, hogy egy full egyértelmű toplistára hogyan jöhet egy ennyire félrement reakció. Nem értesz vele egyet talán és akkor az egész világ hülye és pszichopata? Hát ez necces. De ne érts félre, nem bírálni, vagy balhézni akarok. Ezek számok. Most levontál belőle valamit, én is levonhatnék belőle valamit, meg mondhatnék is rá valamit. De ha mondanék valami ordas nagy hülyeséget az egész világról, csak azért, hogy a zokogó lelkemet nyugtatgassam, mert kiderült, hogy a megélhetési újságírók által szarrá dicsőített, kvázi szart sem érő kedvenc játékomról kiderült, hogy a kutya sem játszik vele, akkor vélhetően te is furán pislognál. És egyből itt lenne az összes liberálnáci is.
7.
7.
GAMEROD
Nyilván nem azért raknak beléjük ennyi órát mert annyira jók és tartalmasak, hanem sokan a közösségi, szociális problémáikat se eleje se vége online játékkal pótolják, így nekik nem nehéz beléjük több-ezer órákat tenni. Nincs bajom az online-val én is játszottam anno Swat4-et meg Friday13th-t, plusz néhány nagyobb cím coop módját de csak épeszű mennyiségben.
6.
6.
hadzsime
#5: Az angol cikket nem néztem meg, de így már értem. Csodálkoztam is, hogy miért egy zombi minecraft a negyedik legnépszerűbb.
5.
5.
Chrysh
#3: "A recently discovered hole in Valve's API allowed observers to generate extremely precise and publicly accessible data for the total number of players for thousands of Steam games"

TOTAL NUMBER- tehát a legtöbb ember könyvtárába van meg.

(Nem azért de ez az 1. mondat a cikkben)
4.
4.
Chrysh
3.
3.
mestermagyar
Legtöbbet játszott? Legtöbb óra van bennük az összes játékos idejét összegezve? Legtöbbet indították el? Legtöbb ember könyvtárába van meg?
2.
2.
Sir Galád
Váó, ebből 10-ből még egyikkel se játszottam soha. erre azért nem számítottam. A 11-dik Skyrim az első a listán, amivel igen.
1.
1.
markoci555
"lehetnek eltérések"? Tele lehet eltéréssel, szerintem több játékom van steam-en teljesítmények nélkül mint aminek van, de legalább fele-fele lehet az arány
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...