Két új kiegészítő érkezik a Warframe-hez

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Switch-verzió tegnapi bejelentése után mára is jutott némi érdekesség a TennoConról. A közelgő Fortuna kiegészítőben a Vénusz bolygó nyitott felszínét fedezhetjük fel, de jön az űrharcokra kihegyezett Codename: Railjack pakk is.

Több fontos bejelentést is tartogatott a TennoCon a Warframe rajongóinak. A Digital Extremes nem csupán a Switch-portot leplezte le, hanem a közelgő tartalmi bővítésekről is elárult ezt-azt. A Fortuna expanzióról már az E3-on is hallottunk, a sztori a tavaly novemberi Plains of Eidolon frissítés eseményeit folytatja a nyitott világú Vénuszon.

Itt egy új frakcióval futunk össze - a Solaris United tagjai kiborgok -, emellett kapunk egy kiterjedt hubot, de a bolygó felszínét felfedezve is rengeteg a látnivaló. Óriási gombák, idegen sziklaalakzatok és ritka lények keresztezik az utunkat.

A második kiegészítő Codename: Railjack címen fut, s talán az év végén, vagy a jövő év elején élesedik. Társainkkal csapatba verődve egy új űrhajót irányíthatunk. A harc mellett a hajó pajzsainak helyreállítása is ránk hárul.

Kapunk két új Warframe-et is, ezek az új biomechanikai ruhák remek új képességekkel rendelkeznek, illetve immár légdeszkára is felpattanhatunk a Fortuna update-nek hála.

1.
1.
almaspite
Hát ha beszélhetünk arról, hogy volt történet a Plains of Eidolon-on. Akkor se annak a történetét folytatják. A fortuna csak ugyan azt a mechanikát fogja használni mint a plains. Railjack meg része lesz a fortunának szóval nem különáll kiegészítő lesz. Egy külön cooperativra kihegyezett mod amivel fel akarják váltani a raideket megint.

Kimaradt a "The new war" történet folytatás, ami cinematic quest lesz és jövőre fogjuk megkapni.

Illetve közel se biztos, hogy az új nyitott világgal kapjuk a két új framet. Sőt a Revenant eidolonra fog bekerülni, mi már 100%-ra tippeljük hogy az eidolonoktól kell kifarmolni. A másik a Garuda, aminek a képességeiről semmit se tudunk és nagy eséllyel az új bountyba fogja dobni fortuna-án, ami még közel se biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...