Brit toplista: Crash ismét az élvonalban

Továbbra is vezeti a brit eladásokat a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, amelyet ezúttal szorosan követ a Jurassic World Evolution. A vébéláz pedig továbbra sem hagyott alább - ezen a héten is a FIFA 18 vitte a bronzérmet.

Két hete több platformon is megjelent a tavaly nyáron PS4-en debütált Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. A platformertrilógia egyből a brit toplista élére került, s ezt a helyet sikerült megőriznie ezen a héten is. A kis vörös bandikut előkelő pozíciója azonban nincs teljesen bebiztosítva, ugyanis szorosan követi őt a Jurassic World Evolution. A Frontier Developments parképítő-játéka csupán alig 3 ezer példánnyal maradt le az első helyről.

Érdemes megemlíteni, hogy a toplista kizárólag a dobozos eladásokat veszi számba, a Jurassic World pedig PC-n (amely a zsánernek legjobban kedvező platform) kizárólag digitális formában jelent meg. Ha figyelembe vesszük azt is, hogy az Evolution másfélszer annyi pénzbe kerül, mint a Crash-trilógia, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha az eladások számában nem is, a hozott bevétel tekintetében mindenképpen a Frontier játéka vitte a prímet.

Az örök népszerűségnek örvendő FIFA 18 továbbra is csábító a futballfanatikusok számára, amelyre csak rádob egy lapáttal a hamarosan véget érő labdarúgó-világbajnokság. Így tehát a The Crew 2 lemaradt az eheti dobogóról, s a FIFA-nak helyet adva a negyedik helyen végzett.

1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
2. Jurassic World Evolution
3. FIFA 18
4. The Crew 2
5. Mario Tennis Aces
6. God of War
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Far Cry 5
9. Star Wars: Battlefront II
10. Fallout 4
11. Detroit: Become Human
12. Grand Theft Auto V
13. Super Mario Odyssey
14. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
15. Assassin's Creed: Origins
16. The Sims 4
17. Overwatch: Game of the Year Edition
18. DOOM
19. Splatoon 2
20. Red Faction: Guerilla Re-Mars-tered

2 komment - szólj hozzá!