Forza Horizon 4 - nyár, Porsche, szerelem

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 11.
  • Videó
Link másolása
A Playground Games több mint egy órán át streamelte a Forza Horizon 4-et - a közvetítést most teljes egészében visszanézhetitek. A videó a nyári évszakra fókuszál, kapunk versenyeket és karakter-testreszabást is.

A legújabb gameplay videóban a Forza Horizon 4 rendezője, Ralph Fulton a játék nyári szezonját mutatja be. Mint ismert, a játékban hetente változnak az évszakok, és mindez drasztikusan kihat a játékmenetre. Az autók vezethetősége a nyári hőségben sokkal jobb, mint télen, a fagyos, csúszós aszfalton és így tovább.

Belenézhetünk autónk és a karakterünk testreszabási lehetőségeibe. Nincsenek korlátozások, indíthatunk női pilótát is, akit akár szoknyába is öltöztethetünk. Visszatér a drónmód is, és egy rakás izgalmas futamot is végigizgulhatunk.

A Forza Horizon 4 október 2-án landol PC-n és Xbox One-on.

15.
15.
Gondolom akik nem tudják hogy lehet állítani a sérülést pl azoknak nem sok köze volt a részekhez vagy olyan szinten hülyék hogy megakasztja őket a menü.
Láttam mar ilyeneket az oldalon :)
14.
14.
Szimulációs nehézségen kell nyomni amikor egy 50-60-as patkázástól elszál a féltengely vagy egy rossz váltás kinyírja a kocsit!Mert ugye állítható mindegyikben a nehézség!
Az hogy a búza mező nem amortizálja a kocsikat csak funfaktor
Ha alapban csak szimulácios mod lenne akkor pl te kamgecam és a hasonlók sírva fakadnátok :) Az a helyzet hogy még a Horizon is közelebb van a realizmushoz mint a kilencvenes években maradt Gt!
13.
13.
kamgecam
Miből vannak ezek az autók hogy áttörnek mindent? Adamantiumból? Nevetséges. Felháboritó, még a legárkádabb játékokban sincs ilyen. Mintha 10 éveseknek készítették volna csak. Még szerencse hogy az autók nem önvezetők... :(
11.
11.
PaprikaJancsi
#8: Azért adták ezt a címet, mert a múltkori részben nem volt (asszem később jött, DLC formájában), most meg van benne.
10.
10.
delphijos
#9: Már többször írtam nekem ez volt kicsit bajom a 3-al is. Oké , ne legyen szimulátor, még a törés se kell feltétlen, de a susnyásban ne lehessen már egy Ferrarival úgy csapatni mint a Hungaroringen.... Meg átgázolni mindenen....
9.
9.
GAMEROD
Mondjuk realisztikussághoz nem sok köze van, simán megy át törés nélkül a betonkerítéseken és esik le a szakadékokon az autó.
8.
8.
Dízel
Szep cimet adtatok neki, pont hogy porsche nem volt az előző részben. ebben nem tudom lesz e. :D
7.
7.
mjsilvester
Előfogom én is rendelni sztem kötelező darab.
6.
6.
Ooorky
Jónak tűnik.
Egy Logitech G920-ast nyúzok, jó lenne valami más is az Assetto Corsa és a Dirt Rally mellé.
5.
5.
PaprikaJancsi
Gyönyörűen néz ki a játék, már nagyon várom :)
3.
3.
GAMEROD
Látom loptak belőle egy keveset a Sims-ből is.
2.
2.
#1: Ez így szokott menni, a streamet korábban felállítják, mint hogy induljon a tényleges műsor. Tekerj 14:20-hoz.
1.
1.
crashpipi
Nálam csak zene és állókép van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...