Far Cry 5 - jövő héten a Marsra megyünk

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 11.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan megérkezik a Far Cry 5 második DLC-je, amely a vörös bolygóra szólítja a játékosokat. Hurk és Nick Rye mellett ezúttal egy idegen fenyegetéssel nézünk szembe, célunk, hogy megakadályozzuk a marslakók támadását.

A Far Cry 5: Lost on Mars DLC egészen pontosan július 17-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A csomag része a 30 dolláros szezonbérletnek, de 10 zöldhasúért külön is megvásárolható. Ezúttal elhagyjuk a Föld bolygót, és a Marsra utazunk.

Ahol már vár minket két jó barátunk, Hurk és Nick Rye. Nem kisebb feladatra vállalkozunk, minthogy megállítjuk a Föld elleni idegen inváziót. Az űrlények elleni hajsza zord terepen zajlik, amihez vadiúj cuccok dukálnak. Ezek a Blaster of Disaster, a Hellfire és a Morphinator nevű, roppant beszédes fegyverek. A nagy távolságokat egy jetpackkel a hátunkon küzdjük le.

Természetesen a DLC assetjei bekerülnek a Far Cry Arcade-be, így a kreatív rajongók máris új kalandokat kreálhatnak. Vagy éppen sci-fi puskákkal nézhetünk szembe a kultisták ellen Montanában.

Még egy DLC van hátra a szezonbérletből. A Dead Living Zombiesban az élőholtakkal kelünk birokra a jövő hónapban.

6.
6.
mjsilvester
Srácok nem tudom miről beszéltem a Farcry név már az 2 résztől csak a név...
Csak az első rész volt az igazi Farcray ami egy tech demonak indult a crytech istálojában ""
Semmi köze ezeknek a részeknem az eredeti farcray hoz csak jol eladható név.
3.
3.
Rakottkrumpli
#2: Meg ez a vietnámos akármi... Azért egy blood dragon után a bőr lesülne a pofámon, hogy ilyeneket adok ki... Az pl. simán megállta volna a helyét akkor is, ha nem far cry a címe. Sőt! Engem pont azért nem érdekelt először. A sok pozitív visszajelzés miatt próbáltam ki és rohadtul tetszett.
2.
2.
GAMEROD
#1: Ez egyértelmű, mert alapból senki eszébe nem jutna egy őskorban, vagy Marson játszódó Far Cry, de az sem hogy 3 hónap alatt készül el.
1.
1.
Rakottkrumpli
Mikor tele vagy olyan elkezdett játékokkal, ami a senkit nem érdekelne, de rájössz, hogy ha megdobod egy bejáratott címmel, akkor viszik majd, mint a cukrot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...