Folytatódik a The Witcher-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 12.
  • Hír
Link másolása
Hiába volt a The Witcher 3: Wild Hunt az utolsó játék, amelyben Ríviai Geralt volt a főszereplő, ez nem jelenti azt, hogy a CD Projekt RED ne foglalkozna többet a világgal. A fejlesztő elhintette, hogy a frencsájz biztosan folytatódik.

A CD Projekt RED vezérigazgatója, Adam Kiciński a lengyel Bankiernek adott interjújában hintette el, hogy a The Witcher-sorozat a jövőben folytatódni fog, de az biztos, hogy nem The Witcher 4 címen fut majd.

"Az első három The Witcher a mi definíciónk szerint trilógia, tehát a The Witcher 4-ről szó sem lehet. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy parlagon hagyjuk a The Witcher világát, hiszen tucatnyi éven át dolgoztunk rajta, továbbá szerte a világon szeretik a rajongók és követelik az új játékot. A The Witcher egyike annak a két frencsájznak, amelyre a vállalat jövőbeli tevékenységét építjük (a másik a Cyberpunk 2077 - a szerk.). De ma sajnos nem árulhatok el többet erről" - nyilatkozta Kiciński.

Egyhamar ne várjuk a folytatást, hiszen a stúdió erőforrásait jelenleg teljesen felemészti a Cyberpunk 2077. Talán ahogy közeledünk a sci-fi RPG premierjéhez, megered a CD Projekt RED nyelve és több infót kapunk a következő projektről.

Ha viszont nem Geralt a főszereplő, akkor ki? Talán Ciri?

23.
23.
pkflavio
Köszi szépen az infokat, akkor szerintem be is szerzem majd!
22.
22.
Juha
#21: Milyen fórummotor az, amelyik egy smiley-nél félbeszakítja a mondatot, mobilos felületnél?
Na szóval: Az első két könyv novellákból és különálló sztorikból áll, neten is pillanatok alatt fellelhető (akár ingyen is), és bepillantást nyerhetsz a világ hangulatába. Ha megtetszik, akkor úgyis végigjátszod az első kettőt is. Az 1 még magyar szinkront is kapott :-)
21.
21.
Juha
#17: Az első két könyv novellákból és különálló sztorikból áll, neten is pillanatok alatt fellelhető (akár ingyen is
20.
20.
kastorhun
#17: Persze hogy érdemes, nem szükséges az előző két rész a játék ismeretéhez.
De hatalmas plusz ha az előző részeket ismered, vannak visszatérő karakterek/mellék karakterek.
De a játék tényleg elmond mindent.
19.
19.
#17: Elmond a játék mindent amit tudnod kell. Azt a játékot nem okosság kihagyni.
18.
18.
RetecH
#17: Mindenképpen! Annak idején, mikor az kijött a játék én se tudtam semmit az univerzumáról, mégis nagyon gyorsan beszippantott a játék. Simán élvezhető anélkül, hogy ismernéd a witcher univerzum ezelőtti történéseit, ha pedig elnyeri a tetszésedet a világ, akkor akármikor bepótolhatod az előbb megjelent két játékot és 9 könyvet - teljesen megéri.
17.
17.
pkflavio
Srácok! Ennyi idő után érdemes lenne belekezdeni a Witcher 3-ba? SEMMIT nem tudok az 1-2. részről, viszont nagyon érdekel a világa. Sajnos kimaradt :(
16.
16.
#13: +1

#6: Én úgy vagyok az ilyen játékokkal, hogy tök jó, ha elágazhat a történet, és egyes dolgokat nem is tapasztalsz az egyiken, csak a másikon, viszont csak emiatt újrajátszani nekem nem éri meg. A sok lehetőség közül első végigjátszásra én a saját, egyedi történetemet élem át, aszerint ahogy én döntenék, cselekednék. Újrajátszani és direkt úgy alakítani a történetet, ahogy egyébként nem szeretném, nekem mindig is fura volt. A Mass Effectet 4x játszottam végig, de egyszerűen nem tudok nem Talival összejönni, nem Ashley-t ott hagyni, stb stb. Más útra térni túl idegennek hat. Utána nézek neten, hogy milyen variációk vannak még, de ennyi nekem elég. Talán az egyetlen kivétel az, amikor valaki olyannak okozom a halálát, akinek nagyon nem akartam, ilyenkor másodjára igyekszem ezt elkerülni.
15.
15.
#12: Ja, én is így vagyok ezzel. És nekem nem is kell, hogy valami ismert karakter legyen, építsenek csak hozzá egy fasza lore-t.
14.
14.
Brenor
Trissnek, Yennefernek vagy más varázslónak örülnék nagyon, persze Ciri se lenne rossz, de játék közben sokat gondolkoztam azon milyen lehetne egy varázslóval játszani.
13.
13.
princeps27
#12: Letho eredettörténetet a népnek
12.
12.
felegyi
#11: Inkább egy másik Witcher történetét mutatnák be, ha már Witcher a játék címe :) Ciri pedig nem az...
11.
11.
Én is nagyon megkedveltem Cirit, de nekem ő igazából csak egy tökéletes másodkarakter. Véletlenül sem szeretnék egy ilyen Superman lenni Witcher játékban. Inkább egy új karaktert tudnék elképzelni.
10.
10.
Juha
Poén lenne, ha egy fejvadászt alakítanánk, aki írtja a "szörnyszülött, monstrum" witchereket (bossharcok pipa), de közben vérfarkassá/vámpírrá stb. válnánk, és fordulna a kocka. Garantáltan unhappy-end! ☺
9.
9.
Redeye
Én abban reménykedem inkább, hogy visszamennek korábbi időre amikor még több iskola volt, illetve a birodalmak is másképp voltak
8.
8.
kastorhun
#7: Azért a Witcher 3 harcrendszere eléggé jól sikerült.
Nekem ami talán legjobb tetszik a Witcher 3-ba az a világ és leginkább a benne lévő események. Úgy értem hogy a legkisebb falut is soha nem látott részletességgel alkották meg, és az NPC-k valóban éltek és lélegeztek, végezték a mindennapos dolgaikat, és még rendesen beszélgettek is. (sajnos ezt nem sok RPG tudja felmutatni)
7.
7.
Indege12
Ha sikerül egy jó és összetett storyt összehozni, és továbbra is találkozhatunk az eddigi szereplőkkel, akkor felőlem irányíthatunk bárkit. A witcher nem a harcrendszere miatt volt élvezetes, hanem azért, mert olyan karakterekkel találkoztunk, akik megmaradtak, és akik szerethetőek voltak egytől-egyig. A story pedig nem kell, hogy bonyolult legyen, egy jó lineáris story elég is lenne.
6.
6.
redsovi
RPG-elemeket bonyolítanák? Nem véletlenül érdemes végigjátszani legalább 3x.
5.
5.
kastorhun
Valószínűleg tényleg Ciri lesz a középpontban viszont kíváncsi vagyok hogy majd mennyire fognak változtatni a játékmeneten. Én örülnék annak ha az RPG elemeket kicsit bonyolítanák.
4.
4.
azureknight0715
Őszintén én szívesebben látnék egy varázslós sztorit, Trisshez vagy Jennhez hasonló karakterrel.
3.
3.
hadzsime
Dandelion: Trubadúr Hero
2.
2.
Dízel
Egyértelmű, ahogy kifejtették Ciri karakterét, hogy a következő részekben őt fogjuk irányítani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...