Vampyr - eddig jól teljesít a kasszáknál

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 12.
  • Biznisz
Link másolása
A Focus Home Interactive és a Dontnod bejelentése szerint eddig egészen jól szerepel a Vampyr, a játékból ugyanis a premiert követő első hónapban 450 ezer darabot adtak el.

A Focus Home Interactive eddig elégedett a Vampyr teljesítményével, a Dontnod legújabb, egy hónapja megjelent játéka ugyanis mindent platformot figyelembe véve eddig 450 ezer példányban kelt el világszerte. A kiadó sajtóközleménye szerint büszkeséggel tölti el őket, hogy a játék a francia, a brit és a német piacokon is előkelő helyen végzett az eladási listákon.

A Vampyr egyébként 10-15 millió euróból készült, így a kiadó szerint félmillió példánynál már profitot fog termelni a játék, egymillió eladott darabnál pedig egyértelmű sikerként lehet majd elkönyvelni a Dontnod londoni kalandját.

6.
6.
kastorhun
#3: Persze lehet hogy közel se tökéletes, de olyan félre sikerült címek is kaptak folytatást mint a Destiny.
4.
4.
Chrysh
#3: Persze, az k*rva ludonarratív disszonancia, ezért nem fogy a játék, nem mintha minden második játékban ne lennének disszonáns elemek.
3.
3.
Mortis
#2: azért nagyon sok hideget-meleget kap a játék. egyik oldalon ott a művészeti dizájn, az áldozataidat megismerő játékmechanika és az érdekes történet; de a másikon a grafika, a túlzóan sok párbeszéd és annak minősége( ez mondjuk mindegyik euro-RPG-re igaz, a Cynadine és Spider szerepjátékokban is folyton ez van), a harcrendszer, meg egy termetes ludonarratív disszonancia( csak a nevesített áldozatok okoznak káoszt, a több száz hulla akiket hátrahagysz, nem)
2.
2.
kastorhun
Komolyan mondom hogy mindjárt sírok.
Végre megjelent egy jó eredeti játék, ami ritka környezetet prezentál, (állítólag) jól működő karakter + párbeszéd rendszerrel erre alig veszik?
Bezzeg a 20. agyatlan marhaságot veszik mint a cukrot, vagy akár a rengeteg divat f*st.
Az eszem megáll!
1.
1.
crytek
Hát igen azért vannak különbségek... Van akinek ha csak 3 milla fogy már bukás....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...